Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun ozbek istifa

IMG_6665.webp

transfer olayı biraz hocaylada alakalı okan fazla yumuşak yüzlü bir adam,terim olsa yöneticiler göt korkusundan önunde hazırolda dururlar

yani okan hoca yeterınce baskı yapmıyor bence yönetime
Baskı yapmayı geç koruyor kolluyor, bunu yapmaması lazım

Yönetimin hata yapma sebebi taraftar baskısı değil, rahatlıkları

Nolmuş kerem aktürkoğluna özüne dönmüş mü nihayet?
Bu kırılganlıkla bu mentalle bir gıdım ilerleyemez bu herif
Öyle görünüyor ama bu iş iyiye gitmiyor. Sattığımız adamlar parlasa elimiz çok daha güçlü olurdu satışlarda. Boey in sürekli sakatlanması Kerem in düşüşü kötü referans.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25m€luk transferlerden firsat transferlere? 1 haftada gene bunami dönüstük:

feyresmaid.gif

Son düzenleme:
Baskı yapmayı geç koruyor kolluyor, bunu yapmaması lazım

Yönetimin hata yapma sebebi taraftar baskısı değil, rahatlıkları
Evet aynen ,koruma kollamayida yapmamalı, aksine baskıda yapmalı ki buna hakkında var 2 senedir şampiyon yapıyor bu adam yokluklarla yamalı bohça gibi takımla
İşin garibi parada var ama bu laubaliligi çözemedim ama Terim gibi otoriter bir adam olsa siringayla kan alır böyle gevşek yöneticilerden
Misal kimse sormuyor başkana neden sportif direktör alınmadı diye ,tüm transfer işlerini sportif direktör yapmali

Öyle görünüyor ama bu iş iyiye gitmiyor. Sattığımız adamlar parlasa elimiz çok daha güçlü olurdu satışlarda. Boey in sürekli sakatlanması Kerem in düşüşü kötü referans.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi referans olsa ne kötü referans olsa ne satmayı beceremiyoruz zaten boeyin sakatlığının da bizle alakası yok keremi bilemem ama 12m çerez parası şu piyasada

MLS işi olduysa bir de 1.5 yıllık gittiyse çok iyi olur çünkü bizimle de sözleşmesi o zaman bitiyor. PVA gibi kiralık görünür ama bir nevi çıkmış oluruz kendisinden.

Sanchez, apo, jakobs torreira sara barış yunus mertens osimhen uzun süre sakatlandığı an yerlerine oynayabilecek sadece bats var. O da ilk 11de kötü oynuyor. Mevcut yönetim ve teknik heyet deli gibi para harcayıp kadro kurmayı bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt