Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Galatasaraylılar bir aksilik olmazsa 2043 yılının Ocak ayında bankalar birliğinden çıkacağız, kemerburgaza da yeni sezonda geçmiş olacağız.

1736941429391.webp

Dün de yazdım fenerin stoperleri abartildigi gibi kötü herifler değil .. Bir kere kolay kolay hava topu vermiyorlar sert bezdirici oyuncular.. Bunlar hala sorunun savunma hattında olduğunu sanıyor ön alandaki karmaşadan dan dun futboldan haberleri yok.. 36 yaşındaki tadicin ayağına bakıyorlar sadece ..
Harcasinlar paraları stopere 3lu oynayıp önüne de Amrabati koysunlar bu bok gibi futbol devam eder
Bulandırma denizi uyandırma kerizi

Yerli oyuncu almak icin hic kimsenin gitmesini beklemene gerek yok. Nelsson, Yusuf, Ziyech ve Jelert satilmadan da alabilirsin. Zeki Celik, Ahmetcan Kaplan, Eren Elmali, Salih Özcan ve Ahmed Kutucu atama bekliyor. Yedek kulübemiz bombos.

Yerli oyuncu almak icin hic kimsenin gitmesini beklemene gerek yok. Nelsson, Yusuf, Ziyech ve Jelert satilmadan da alabilirsin. Zeki Celik, Ahmetcan Kaplan, Eren Elmali, Salih Özcan ve Ahmed Kutucu atama bekliyor. Yedek kulübemiz bombos.
Uygun maliyetli ise Zeki yi isterim. Hem üçlüde sağ stoper oynayabiliyor savunma yönü kuvvetli bir bek iyi hamle olur.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Florya'nın nihai son toplantısı dün yapılmış Adnan Polat ve kurduğu komisyonla her şey bitmiş artık sadece ihaleye çıkışı için sadece duyurulma falan kalmış. Kemerburgaz A takımın geçmesine hazırmış zamanına Okan hoca karar verecekmiş sanırım bir gezecek tekrar takıma göre eksik yoksa geçecek varsa şunu da yapın diyecek. Florya kapalı alan olarak alt yapı- basket alanı dahil 4500 m2 iken Kemerburgaz'da sade A takım için olan bölümün kapalı alanı 14500 m2 imiş. Alt yapı tarafı da temel atma yakındaymış alt yapı Florya'da devam edecekmiş ilk etapta ihale tamamlansa bile inşaatın ruhsatı falan olacağı için orada kalmak için zamanı olacakmış alt yapının. Ada ile ilgili de bilgi verdi ama dinlemedim.

Hedef bilbao diyorlar, 1.5 hafta önce sürüyle isim geçiyor ama transfer sezonu açılmasına rağmen 1 tane transfer bile yok. Stoper, orta saha ve hücum oyuncusu transferi olmazsa avrupa kupasından bahsetmesin bile yönetim. hele fırsat transferi muhabbeti açıldıysa ben direkt lige odaklanıyorum.

10 milyonu gecmeyecekse eğer Ariasi alıp gelelim ertesi gün skor katkısı verir o adam keza correa da öyle

Bize net ve hemen katkı verecek adam lazım

Makat ve Arap büyük bonservislrrin altında ezeilirmi acaba !

Ben olsam sallaiyi uefaya yazmam ,beğendiğim bir oyuncu lakin uefa için 1 ortasaha 1 hücumcu 1 tane sağ bek yazmaliyiz

Amine Gouiri acayip yetenekli bir topçu ama Kuzey Afrika kökenli olması sezon istikrarı için büyük endişeleri beraberinde getiriyor işte. İş disiplinleri düşük oluyor. Kültürel bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt