Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walker mı :) bu kadar sallanmaz.

Yaşa takılmayın hala fişek gibi.

Koy Jelerti yanına 100 mt de dumur eder

Omuz omuza düşünemiyorum zaten 😃

romuloyu bjk istiyor bizimkiler uyuyo taş gibi topçu daha iyisini alamaz bu yönetim
Osimhen sara almış adamlara daha iyisini alamaz demekte saçma romuloyı 3-5 milyona verecekler mi sanıyorsun en az 10 milyon üstü kapı açılır ve abartıldığı kadar topçu değil en son çok iyi ya diyip andoludan gelen topçu diagneydi o kazığı çıkarana kadar kırk takla attık ronaldo olacağını bilsem anadolıdan adam alırken düşünürüm bu yaşına kadar hiç stat kasamamış gelmiş süper ligde iş görmüş adama 5 milyondan fazla da vermem

Muhasebeciliği Icardi’ye 10 milyon maaş verdiğimiz gün bıraktım yaw ama Amca olayına girmeyelim. Sövebilirim ona
İstediği kadar para olabilir ben orda değilim ki :D Bu paraları verdiğimiz oyuncu katkı vermezse takımdaki diğer oyuncular da gitmek isterler veya sözleşme yenilemek isterler..

İstediği kadar para olabilir ben orda değilim ki :D Bu paraları verdiğimiz oyuncu katkı vermezse takımdaki diğer oyuncular da gitmek isterler veya sözleşme yenilemek isterler..
Her oyuncu bizde ederinin %50 fazlasını alıyor en az, nereye gitmek istiyorlar yaw. Yunus bile 3 milyon € istemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt