Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu çocuğun değişik bi kariyeri var anlayamadım

veletken gitmiş araplara brezilyaya döneli birkaç ay olmuş çok da sivrilmemiş orda şimdi niye bi dünya para istiyorlar enteresan

Klasik brezilyalı işte evini özlemiş dönmüş direk sözleşme bitince..Bunun BAE dönemi iyi olduğu için adamsizliktan bunu çağırmışlar milli takıma gol de atmış karambole bu dediklerim Ekim'de oluyor.. Zaten West ham muhabbeti Kasım'da konusulmus..
Ama genel olarak klubunde işler yolunda gitmemiş istatistiklere bakinca

Bu arada zorunlu değil de satın alma opsiyonlu kiralık transferler bana çok makul geliyor.

Getirirsin adamı, baktın ki takımla çok iyi uyuştu, iyi işler yaptı vs, satın alırsın. Olmadı zaten bırakırsın.

Devre arasında getirdiğin adam en kötü geçen sene Vinicius gibi 1-2 gol atsa bile seni kurtarır.

Bu takımın zaten en büyük handikapı rotasyon sıkıntısı. 2 tane çok yönlü oyuncu (biri savunmaya diğeri hücuma) bu takımın rotasyon problemini halleder.

Orta saha niye demedim çünkü zaten Eren Almalı + 2 transferle beraber artık Kaan da orta sahaya dahil olur.

yok mu çelsiden kiralayabileceğimiz sporcular be kardeşim heriflerin 80 tane elemanı var

bu çocuğun değişik bi kariyeri var anlayamadım

veletken gitmiş araplara brezilyaya döneli birkaç ay olmuş çok da sivrilmemiş orda şimdi niye bi dünya para istiyorlar enteresan
Son maçlarda Brezilya MT'da oynamaya başladı ondan bu PR çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt