Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Amine Gouiri isimli bi futbolcumuz olsun ve Fener'e gol atsın isterim.

İlk 3 sıraya kadar iyi gittik yalnız. Dybala falan vardı hatta.

Transfer döneminin başlamasıyla ''fırsat transferi beklenecek'' ardından aduket gol sevinci yapan isimlerin çıkması kafaları yine karıştırdı. Başkan Dursun Özbek 25 milyon euroyu sezon sonuna sakladı haberleri her an gelebilir.

igor göztepede romulo botafogoda olsa bugün romuloya sallayanların salyası akardı muht videolarına
Bence de. Hatta baya bir benzettim ben Romula'ya stilini. Adam fizikli birine benziyor, bu topraklarda iş yapar bence o adam söyleyelim şimdiden...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaha net iyi futbolcu da en önemli eksikliği iletişim yeteneği eksi..

yunus için geçen sözleşme rakamı doğruysa

3 seneye nalları diker bir daha da florya filan bulamayız satacak

Lyonun sahibi İgor Jesusu önermiş konuyu oraya nasıl getirmişler.Kendi oyuncusuna talip olunan yerde başka oyuncu neden önerir bir insan konu bana saçma geldi.

Adı geçen isimleri görünce iş kötüye doğru gidiyor diye düşünüyorum

CORREAYI ALIN!!!!

İyi topçu da... Bilemiyorum renktaş, ben artık kariyerinin son kontratını veya sondan önceki kontratını yapacak bir futbolcu ve yüksek maaş istemiyorum sanki.

Oliviera vb bela oluyorlar.

Ha Correa çok iyi bir karakterdir, atıyorum Mertens gibi de katkı verebilir başka konu.

Correa'yı çok tanımıyorum zaten la liga'dan tiksindiğim için.

kanki maalesef büyük çöp ya
Tsye gol makinesi diye alınan teofiloyu hatırlar mısın ona acayip benzettim. Geçen sana adamın eplye gideceğini götten sıkmıştım, adamı ilk defa şimdi izledim bi topçunun koşuşundan ne mal olduğunu anlarım. Teofilodan bile kötü bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt