Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlislikla macin yarisini kacirirsan nice macina bakarak öyle olurBu Amine Gouri için üşenmedim reims maçı izledim herifin topa değdiği sekanslari hatırlamıyorum bile
Yok olm gtten sıktım herifin 3 dklık skills videosuna yeni baktımJesus yorumu alalım iyi topcu diyordun
zuahahaha allah belanıTsye gol makinesi diye alınan teofiloyu hatırlar mısın ona acayip benzettim. Geçen sana adamın eplye gideceğini götten sıkmıştım, adamı ilk defa şimdi izledim bi topçunun koşuşundan ne mal olduğunu anlarım. Teofilodan bile kötü bu
Bırak şu fantazileri ..Herif Simeonenin bayrak adamlarından taraftar çok seviyor hayatta salmazlar
Oyuncu Rennes oyuncusu değil mi?
Buna topçu demeye şahit lazımBen her zaman futbolcunun iyi taraflarına odaklanmaya çalışırım renktaş olumsuz bi yapım yoktur ama cidden bu adamın videosundan da fm profilinden de hiçbir şey anlamadım.
Gizem yaratma fbli dombili. Sal duyumu
2,2 m€ mis.yunus için geçen sözleşme rakamı doğruysa
3 seneye nalları diker bir daha da florya filan bulamayız satacak
jankat gsde knkBir transfer daha derken? Ben akşam 7de uyumuşum yeni uyandım, transfer mi açıkladık bu süre zarfında
Rüyanın etkisinden çıktın mı, içindeki konya sevgisi bambaşka
2 twit atmış dombiliBir transfer daha derken? Ben akşam 7de uyumuşum yeni uyandım, transfer mi açıkladık bu süre zarfında