Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.135
- 25.467
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahminim 2 olur.ben yunusun yerinde olsam 3 isterim, vermezlerse de uzatmam
Bu muhabirler kafayı yemişHaluk Yürekli: "Galatasaray bugün oyunculara toplam 12 milyon Euro'ya yakın ödeme yaptı. Şu an itibarıyla hiçbir profesyonele borç kalmadı."
Yalan taraftara transfer borcu var halen odenmediHaluk Yürekli: "Galatasaray bugün oyunculara toplam 12 milyon Euro'ya yakın ödeme yaptı. Şu an itibarıyla hiçbir profesyonele borç kalmadı."
HY ve BCT'nin hala forumda yasaklanmamış olması...
Orta saha konusunda hiçbir ilgi, isim vs düşmemesi can sıkıcı. 1 maçta Sara olmadı neler çektik, üstüne Torreira da bir süredir hiç iyi değil. Daha da fenası, Kaan'ı orta saha alternatifi olarak görmüyor hoca. Demirbay ve Berkan ile sezon mu geçer yahu.
Bct teyit etti mi borçsuzluk kağıdı alındığını, bilgisi olan?HY ve BCT'nin hala forumda yasaklanmamış olması...
tjkin yeni hocasina biliyorum
zuhauhauhuhauauahuahauahauaha
cop oglu cop getirmisler hahahhaahahahaahha
biz şampiyon olamayacağız
Kim lan zortztjkin yeni hocasina biliyorum
zuhauhauhuhauauahuahauahauaha
cop oglu cop getirmisler hahahhaahahahaahha
Oyunculara maaş ödemenin haberi değeri olmamalı ya ne yapalım helal yönetim mi diyelim ödeyeceksin zaten.
biz şampiyon olamayacağız
Haluk da bu sene biraz geriden geliyor 2 gün önceden bu paranın ödendiği haberi verilmişti zaten.Bct teyit etti mi borçsuzluk kağıdı alındığını, bilgisi olan?