Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'ya isim yazma süresi en son ne zaman
After the completion of the league phase and before the start of the knockout phase, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registrations must be completed by 6 February 2025 (24:00 CET) at the latest.

Çocuk memleketi Kırcaali takımında bile süre alamamış. Çocuk dediğim de 21 yaşında. Bizim bu altyapıyı rotasyona bile topçu çıkartamıyor, anca 10 yılda biri gelirse.
Türkiye'de alt yapıdan en çok topçu çıkaran kulüplerden biriyiz yine de.

Son dönemde;

Ozan Kabak
Emin Bayram
Yunus Akgün
Erencan Yardımcı

ilk aklıma gelenler. Ligde oynayan Efecan Karaca gibi de bir sürü oyuncu var. Biraz daha geriye gitsek Semih Kaya-Arda Turan-Emre Çolak'lar giriyor işin içine.

Yeterli değil diyebiliriz ama 10 yılda 1 de değil bana göre.

Çocuk memleketi Kırcaali takımında bile süre alamamış. Çocuk dediğim de 21 yaşında. Bizim bu altyapı rotasyona bile topçu çıkartamıyor, anca 10 yılda biri gelirse.
Buna Katilmiyorum bu arada. Altyapıdan oyuncu çıkarmak öyle kolay değil. Gidin bakın örneğin Bayern en son altyapidan çıkıp bir yerlere gelen son oyuncusu Thomas Müller mesela. Bundan 16 yıl önce. Kolay değil altyapidan oyuncu çıkarmak

Son dönemde;

Ozan Kabak
Emin Bayram
Yunus Akgün
Erencan Yardımcı

ilk aklıma gelenler. Ligde oynayan Efecan Karaca gibi de bir sürü oyuncu var. Biraz daha geriye gitsek Semih Kaya-Arda Turan-Emre Çolak'lar giriyor işin içine.

Buna itirazım yok.

10 yıl biraz abartı olsa da yetersizlik aşikar bizim gibi bir takım için.

Son dönemde;

Ozan Kabak
Emin Bayram
Yunus Akgün
Erencan Yardımcı

Doğan Can Davas
Celil Yüksel var aklıma ilk gelenler

West Ham United sayfaları Batshuayi haberlerini yalanlamışlar.Tam Barcelonalık 1 transfer olur bence yav :D

Buna Katilmiyorum bu arada. Altyapıdan oyuncu çıkarmak öyle kolay değil. Gidin bakın örneğin Bayern en son altyapidan çıkıp bir yerlere gelen son oyuncusu Thomas Müller mesela. Bundan 16 yıl önce. Kolay değil altyapidan oyuncu çıkarmak
Bayern altyapıdan oyuncu çıkarmayı hedefleyen bir takım mı ki. Bundesliga'yı altyapı olarak kullanıyorlar.

Kolay değil ama yetersizlik de aşikar.

Ashley Young neredeyse 40 yaşına geldi hala belli bi seviyenin üstünde oynuyor.

Kyle Walker 38 yaşına kadar iyi oynasa şaşırmam şahsen. Özel 1 oyuncu

Eğer gerçekte uzun süreli kontrat istiyosa bize düşebilir aslında

Ama kesin kolpadır. Milan, Real Madrid, PSG vs. sıra bize gelmez

Degil, kimmich var. Simdide pavlovic.
Zirkzee de onlarin alt yapisindan.

Bartu Göçmen ismiyle cismiyle tam 1 heybet abidesi gibi görünüyor

Barış ile sözleşme yapamazsak 40'a falan salmak durumunda kalabiliriz

Napoli ve Roma için ille de gideyim demez ama Inter şu anda Top 5 takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt