- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
Lemina
Mika
Kiralik herhangi bir stoper
Eren Elmali
acil ritim kacmakta
Mika
Kiralik herhangi bir stoper
Eren Elmali
acil ritim kacmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 kez ilk 11 çıkmış, geri kalan hep kadroda yok veya olduğunda da oynamadı yazıyor. Sakatlığından haberim yoktu. Bakalım süre alır umarım yeni hocalarıyla.Ali Turap sakat olduğu için oynamıyor. Sağlam olduğunda kadroya giriyor ve genelde oynuyor gibi görünüyor. Şimdi yine atlatmış sakatlığı, bakalım oynatacaklar mı. Hocaları da değişmiş
Kadroda olmadığı dönemler sakattı. Antrenman fotolarında da yoktu1 kez ilk 11 çıkmış, geri kalan hep kadroda yok veya olduğunda da oynamadı yazıyor. Sakatlığından haberim yoktu. Bakalım süre alır umarım yeni hocalarıyla.
Kazimcan in defansi jelert den daha iyi .Eren Elmalı için nakit €3m çok fazla
Taksitli €3m bile fazla aslında ama kontenjan yok ve sol bek lazım. Kazımcan'dan da bir şey olacağını sanmıyom. Altyapıdan gelen de yok. O yüzden bi şey diyemiyom. Gerçi Jelert + Sallai ikilisi Jakobs'un yedeği gibi düşünebiliriz ama ille de solak deniyosa onu da anlıyom
Yine de bence biz üçlü oynamalıyız. O durumda sol kanat bek için Jakobs - Sallai - Jelert yeterli. Gerektiğinde rakip çok kapandıysa oraya Barış yahut Yunus da atılabilir. Zaten Sallai ve Jelert bu kadar kullanılmayacaksa ve sol kanat bek ille de lazımsa o zaman düzgün birini alalım yabancı. Sallai ve Jelert'i de dehleyelim
TellesDirekt brezilyadan topçu aldık mı hiç?
Kazımcan ile Jelert bire bir denk topçular benceKazimcan in defansi jelert den daha iyi .
Dünyada bu kadar kötü defansı olan sağ beki bulmak kolay değil bulan öven alan kimse tebrik ediyorum .
Sara gibi transfer isterük.İsmi geçenlerin hiçbiri gelmesin , süprüz olsun
+ Kenan Yildiz.
Bizim Eyüp Aydin da ordan. Nedense Okan hoca hic sans tanimiyor ama.