Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer D.Kiev maçından sonra gelir anca diye düşünmekteyim.

2 şubata transferler yetişmezse

9C96B395-268A-4DCC-BC59-680E2EEE500F.jpeg

jelert ve batshuayi gitse çok memnun olurum ama bu kez de uefa için oynatacak oyuncu kalmıyor
Uefayı sallayan bir tek taraftar yav. Hoca dahil ben salladığımızı düşünmüyoum.

Jelerti geçtim farklı bir pozisyon için olabileceğini düşünüyorum da diğeri orada da vasıfsız eleman bu adama güvenip de şampiyonluk düşünmek hayalcilik olur.

Ben icardi sakatlığı sonrası takım içinde o defterin kapandığını düşünüyorum. Ofans hattı o güne kadar ufak tefek takviyelerle terminatöre dönüşebilirdi de şu dakika itibariyle savaşan bir Barış bir Osimhen var.

Bats 3. tercih oldu atık istesen de verim alamazsın. Barışın yerine iyi bir kanat düşünürsek bazı şeyler belki değişir. Yine de yarı final ilerisine +3 takviye ile çok çok zor. Mevcut takım kalsa bile çok zor.
Verim alamadığımız çok oyuncu var bunların yerine birilerini alsan bile eksik kalıyor.

Sallai eklendiği durumda +2 oyuncu vandijk + prime Ribery falan lazım ki o kupayı alalım.

Edebimizle gidebileceğimiz yere gitmemiz lazım. Uefa kupasını düşünen takım ocak 13 olduğunda oyuncuları indirirdi. Bu adamların gelmesi, hazır olması, oryantasyonu falan derken verim alabileceğin tarih en az 20 gün zaten. Şubat başında transferi yapsan mart başında az çok verim alırsın o da işte ne kadar olursa.
Adamın taşınması 1 hafta zaten yav.

Icardinin neden sözleşmesi dondurulmak istenmiyor hala anlamadım diğer takımlar sezonu kapatan oyuncuları dondurup oyuncu aliyorlar
Pek bir şey değişmeyeceği için düşünmüyorlardır lig için 12+2 tribünde oturma var zaten Avrupa'da Icardi'yi çıkarıp yerine birini yazamıyoruz.

Pek bir şey değişmeyeceği için düşünmüyorlardır lig için 12+2 tribünde oturma var zaten Avrupa'da Icardi'yi çıkarıp yerine birini yazamıyoruz.
+2'yi niye küçümsüyoruz ki biz.
Oradan gelecek adam sana 6 puan kazandırabilir. Sakat adam bu puanı kazandıramaz.
Ayrıca avrupaya yazdırma diyorsun da lig ile de ilişkili 14 hakkın var ve gönderebileceğin oyuncular da kısıtlı.

Hep nelssonu falan katıyoruz da ya adam gitmek istemezse.

Elinde gün itibarıyla gönderme yada sözleşmesini askıya alabileceğin 3 adam var.
Ziyech, İcardi, Yusuf.

Yusufu bir şekilde kiralık gönderirsin, Ziyech ile de fesih yaparsın. 3. adam ne olacak. Avrupada salla yazılacak 3 değil 2 takviye lazım dersen bir tanesi çıkıp hedefimiz avrupa şampiyonluğu eheheh demesin, dediğinde de taraftar net olarak bozması gerekiyor.

Avrupa kupasında olup kaç tane takım var 3 bölgesi sorunlu elindeki 3-4 adamdan da sıfır yada eksi verim alıyor totalde 13 kişilik kadrosu var.

+2'yi niye küçümsüyoruz ki biz.
Oradan gelecek adam sana 6 puan kazandırabilir. Sakat adam bu puanı kazandıramaz.
Ayrıca avrupaya yazdırma diyorsun da lig ile de ilişkili 14 hakkın var ve gönderebileceğin oyuncular da kısıtlı.

Hep nelssonu falan katıyoruz da ya adam gitmek istemezse.

Elinde gün itibarıyla gönderme yada sözleşmesini askıya alabileceğin 3 adam var.
Ziyech, İcardi, Yusuf.

Yusufu bir şekilde kiralık gönderirsin, Ziyech ile de fesih yaparsın. 3. adam ne olacak. Avrupada salla yazılacak 3 değil 2 takviye lazım dersen bir tanesi çıkıp hedefimiz avrupa şampiyonluğu eheheh demesin, dediğinde de taraftar net olarak bozması gerekiyor.

Avrupa kupasında olup kaç tane takım var 3 bölgesi sorunlu elindeki 3-4 adamdan da sıfır yada eksi verim alıyor totalde 13 kişilik kadrosu var.
Haklısın katılıyorum ama o maç kazandıracak adamı tribünde oturtmak ciddi problem sakatlık ya da herhangi bir şey olmadan muhtemelen maç kadrosunda olmayacak motive olması zor üst seviye oyuncu desek zaten kabul etmez geldi diyelim bu sefer ana kadrodaki adam tribünde oturuyor diye tavır yapacak.

Aslında Ziyech + Yusuf Demir o kontenjandan ilk yarı sorun çıkarmadan kalan 12 yabancıya yer açtılar.

Icardinin neden sözleşmesi dondurulmak istenmiyor hala anlamadım diğer takımlar sezonu kapatan oyuncuları dondurup oyuncu aliyorlar
Sanki aldığımız oyuncular kapıda sırada bekliyor kontenjan için. Ben, transfer zamanlaması konusunda bunlara aslaa güvenmem.taraftarı İnim inim inletlemeden, delirtmeden tüm Avrupaya hatta tüm dünyaya rezil rüsva etmeden aslaaa ama aslaaa transfer yapamazlar. Ellerinde bi 15-20 mil para var, Galatasaray gibi elit bir kulübü temsil ediyorlar buna rağmen gittikleri heryerden kovulup geliyorlar. Kimbilir nerde, hedef kupa diye pasta yiyorlardır. Kendileri de biliyor beceriksiz olduklarını. Hasbel kader bişi denk gelcek te binde bir ihtimal olacakta falan filan bunlar tensfer yapcak ha. Hiçbir ihtimali kalmamış, köşeye sıkışmış zorda kalmış oyuncu kovalıyolar. Çünkü anca bunu becerebiliyolar. Liste teslim tarihiymiş kadro planlamasıymış uyummuş sakatlıkmış, bu 15-20 günde takım kaç maç yapacakmış haberleri varsa eşşek gibi anırırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt