Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.232
- 12.975
- 2.658
Antremana katilmis demin x'te gördüm.ne hainliğimizi gördün muradım bağlasandurmazımSara bir an evvel dönsün başka da bir sıkıntım yok Allah 'a çok şükür
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antremana katilmis demin x'te gördüm.ne hainliğimizi gördün muradım bağlasandurmazımSara bir an evvel dönsün başka da bir sıkıntım yok Allah 'a çok şükür
![]()
Aleyküm selam kardeşimSelam değerli dostum.
Gelen bildirimlerde kalpli biildirimleri görünce sen temsili heis yavLütfen şaka olsun
Genç orta saha newalker alırım hem stoper hem sağ bek yaparım
1 hucum 1 de genç orta saha ile kapatırız
Mizahına dedim ulanne hainliğimizi gördün muradım bağlasandurmazımSara bir an evvel dönsün başka da bir sıkıntım yok Allah 'a çok şükür
![]()
Ihtiyari olmayani, anlarsin senGenç orta saha ne

Faruğum sen beni mutlu ettin @Onur Bakır da seni mutlu etsin, oleyyy beAntremana katilmis demin x'te gördüm.
Abidik gubidik transfer gelir filan bize olmuş lazım o bolgedeIhtiyari olmayani, anlarsin sen![]()
Kırk yıllık Cem Yılmazım böyle mizah görmedimMizahına dedim ulan![]()

Sen nerdeydin lan mapusa mi dustunFaruğum sen beni mutlu ettin @Onur Bakır da seni mutlu etsin, oleyyy be![]()
barışım ssk sı yeni başlamış halk arasında körpeGenç orta saha ne
yok be @Onur Bakır la thailand a tatile gittik, şeyimizi zor kurtardık paramızı bugün döndümSen nerdeydin lan mapusa mi dustun
gökenim aklıma ntv spikerinin rahmetli adnan şenses i takdim edişi geldi nedenseAziz dostum gelmiş
İbrahim Tatlıseks gibi nöbet
Fernando CavenaghiKime aldik