Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.147
- 20.938
- 2.663
Şampiyonuz eze eze , ama hakkaten bunların yapacağı, yapabileceği transfer belliçok acı birşekilde şampiyonluğu kaybedeceğiz belli oldu artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonuz eze eze , ama hakkaten bunların yapacağı, yapabileceği transfer belliçok acı birşekilde şampiyonluğu kaybedeceğiz belli oldu artık
Kokarcaların nesli tükeniyordu, yerinde bir davranış GökenimHaziran gelmeden duş muş almam Azizim
Boey i cenker le hatipoğlu kaça okuturdu sence kralBiraz da erden timur vizyonu
Yusuf
Midsjo
Sergio
Dubua
Zaniolo
Ross
Kazımcan
Seferovic
Mata
Adekugbe
Demirbay
Köhn
Tete
Angelino
Bakambu
Vinicius
Halil
Siraçhan
Günay
Aurier
Zaha
Ndombele
Ziyech
Eyüp
Gökdeniz
Vizyon böyle bir şey değil
Erden ağbiyi severiz,canımızı veririz ama transferde tam bir poşettino malesef
Nelsonun sıçtığı boku vermem o şerefsiz şikecilere.fbye nelsonu 20ye verelim en ii stoperleri olur
Timur hakkında görüşlerini merak etmekteyimziyech ve zahadan tek gecede kurtuluyoruz HA
bugünlere kavuşturan rabbime şükürler olsun
75 yaşına kadar gs başkanı kalmalıTimur hakkında görüşlerini merak etmekteyim
Satış konusunda kendisine çok iyi diyemeyizBoey i cenker le hatipoğlu kaça okuturdu sence kral
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne goller atıyor aslanım benim baktım şimdiicardi instaya foto atmış manitasıyla yiyişirken
Satış konusunda iyiler de oyuncu satışı konusunda iyi değiller kralSatış konusunda kendisine çok iyi diyemeyiz
Son maçına bakamadım, kale minyatürmüş doğru mu gökenimNe goller atıyor aslanım benim baktım şimdi
Boey i cenker le hatipoğlu kaça okuturdu sence kral
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu geri çağırıp yurt dışı kiralama hakkını açıp Yusuf Demir'i yurt dışına kiralanması gündemde sanırım.geri çağıralım askere gönderelim bu çocuğu 6 ay
topçu olmaz zaten de adam olur belki böyle
Gronbeke çökmek lazim ewt.
Gronbeke çökmek lazim ewt.