Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb- Diego Carlos'u bonservisi ile almış sanırım 13 milyon+ bonus maaşı da 3.5-4 milyon civarı olacak sanırım Diego Carlos o yaşadığı büyük sakatlıktan sonra ciddi düşüşte. İstatistik olarakta bunu gösteriyor. Bir kere daha ağırlaştı, hava toplarında kötüleşti. Bize yazıldığında da gelmesini istememiştim.

Fb- Diego Carlos'u bonservisi ile almış sanırım 13 milyon+ bonus maaşı da 3.5-4 milyon civarı olacak sanırım Diego Carlos o yaşadığı büyük sakatlıktan sonra ciddi düşüşte. İstatistik olarakta bunu gösteriyor. Bir kere daha ağırlaştı, hava toplarında kötüleşti. Bize yazıldığında da gelmesini istememiştim.
EPL den stoper çektik derler üstünü süslerler
sonuçta oynamadanda belli olmaz tabii ki ama bizim lig oraya göre daha az dnamik - top daha az oyunda - ağır çekim olduğu için yorulmaz ama afallayadabilir .

maliyeti haşırt olmuş olur inş bonservisiyle almışlardır.

sonra Becao vs vs derken stoper patlaması ve yabancı kontenjanından ağlarlar.

Kökez

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diego carlos 32 yaşında 12m euro deniyor, bize girmedi sevindim 🤣

ahmet kutucuyu almayan makdır

süper rotasyon işte fırsat budur bir tane uefa listesine yazmak için correa al hucum hattı tam olsun!
Bizim için necati gibi olur kesinlikle alınmalı. Hızlı atletik değil falan diyorlar her oyuncu öyle olmak zorunda değil. Ahmetin bitiriciliği süper ligin en iyisi

Ahmet Kutucu'yu- şişirme haber bile olsa farketmez - fener almamalı

sezon sonuna kadar senin ortasha rotasyonun - mertens rotaysonun konularına çözüm olur - ayağında top tutabilen adam - şutu var - ayakta kalabilen bi profil - yaş 24 (galiba). daha ne istersin yerliden. Emre Akbaba'nın daha iyisi gibi duruyor genç halde.

niye TR içinde sürekli bonservis kafasındayızki - Eyüpten kiralayalım direkt , sezon sonu hakkını vermişse opsiyon koyalım kullanmak için - sonraki satıştan pay konusunada okey. en kötü baktın tuttu uçtu kaçtı eyüple çözersin "sen şu kadar al -pay olayını bitirelim diye" gibi gibi.

Ahmed Kutucu icin yazilanlar sezon basinda Oguz Aydin icin yazilmisti...

Ahmet kutuyu cüzzi ücretlere fenere kaptırırsak yangın çıkar ben diyim

Yerli konusunda elimiz kısıtlı ve hoca bunu önemsemiyor
Avrupanin büyük takımları hocası istemese bile bazı iyi oyuncuları alıyorlar bizde de bazen böyle olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt