Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her mac sonu topcularin ve hocanın konusuna girip övgüler yardirmasini biliyorsun ama?

Simdi o yorumların hepsi kolpa yorum mu len eatgo darkeye?

Ne adamsin lan

ve son olarak: ya hadi bi citroën
Yav bağırtma elinde 1 tane sol bek var kronik sakat o da. Sağ bek yok. Merkezde Torrik veya Saraya bişey olsa kendini Aktör sanan herif oynuyor. Mertensin yedeği yok kendiside 37 yaşında. Kanatlarda Yunus ve Barış alternatifsiz. Osimhen bitiricilik olarak İcardinin çok gerisinde oyuncu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav bağırtma elinde 1 tane sol bek var kronik sakat o da. Sağ bek yok. Merkezde Torrik veya Saraya bişey olsa kendini Aktör sanan herif oynuyor. Mertensin yedeği yok kendiside 37 yaşında. Kanatlarda Yunus ve Barış alternatifsiz. Osimhen bitiricilik olarak İcardinin çok gerisinde oyuncu.

Pp fotunu değiştir adamı da sakatlayacan ya da gol orucuna soktun bile

Serhat geçerli bir yorumcu değil bence yönetim muhalifi bir adam olduğu için sallamasyon peşinde. Kadro derinliği olarak berbat durumdayız amigoluğa gerek yok gerçekler ortada.

Kadro derinligi olarak katiliyorum ama ilk 11'leri yanyana koyunca sen hala Fener'in ki daha iyi dersen orada bozusuruz.

Acun'a seviyorsun diye abidince yazmayalim.

ahmet kutucuyu almayan makdır

süper rotasyon işte fırsat budur bir tane uefa listesine yazmak için correa al hucum hattı tam olsun!
Ahmet kutucu da mal oynamayacagi yere gelsin
Su kadroda iyi oyuncu gelip kendini klubeye hapsetmez muzmin yedek batshuayi bile oynamak istiyor nelson oynamak istiyor

Okan hocada hep ayni adamlarla oynuyor
Yedekleri kullanmiyor bende olsam gelmem
Fenerede gitmem orda da oynayamaz

Yurtdisina oynayacagim takima giderdim

twitter dili ve edebiyatını foruma taşımayalım

yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt