Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
objektif olmak gerekirse

livakovic >muslera
Djiku>Kaan Ayhan
Davinson=Diego Carlos
Osterwolde>Abdülkerim (Sakat demeyin önümüzdeki ay formayı alır)
Jakobs>Kostic
Osayi>Sallai/Jelert
Amrabat>Torreira
Sara>Fred
Yunus>Szysmanski
Mertens=Tadic
Osimhen>Dzeko/En-Nesiry
Amrabat kariyerinin hiç bir döneminde Torreira'dan daha iyi bir oyuncu olmadı. Fiorentina'da bile yedeğiydi Lucas'ın. O teknik kapasiteyle karşılaştırılabileceği en fazla İsmail Yüksek falan olur.

Barış Alper bu lig üzerinde bir topçu olduğu için yazmadım fenerden kimse ile kıyas edilemez

objektif olmak gerekirse

livakovic >muslera
Djiku>Kaan Ayhan
Davinson=Diego Carlos
Jakobs>Kostic
Osayi>Sallai/Jelert
Amrabat>Torreira
Sara>Fred
Yunus>Szysmanski
Mertens=Tadic
Osimhen>Dzeko/En-Nesiry
Yeah , right.

Yönetim ve hoca ısrarlı uefayi hedef gösteriyor eğer böyle bir hedef koyuyorsan yani yarı final final yapmak istiyorsan o kalitede ve eksiksiz şekilde transferleri yapmaları gerek ,ben ortasaha istemiyorum diyen hoca yönetim.kim varsa hedefi uefa değildir bukadar net.

Amrabat kariyerinin hiç bir döneminde Torreira'dan daha iyi bir oyuncu olmadı. Fiorentina'da bile yedeğiydi Lucas'ın. O teknik kapasiteyle karşılaştırılabileceği en fazla İsmail Yüksek falan olur.

fiorentinada amrabatın ilk 11 oynayıp torreiranın yedek olduğu 5 maç gösterirsem bir daha beni alıntılamayacağına söz verir misin ? Ben şimdi oynadıkları toptan bahsediyorum ayrıca. Arsenal'den Torreirayı aldığımız bonservisin 1.5 katını manu sırf kiralama bedeli olarak fiorentinaya amrabat için verdi deyip alakasız bir done mi sunayım ben de

Olabilir

Ketçapla karıştırmışım Southampton görünce arkadaşlar pardon :)

Abi gerçekleri kendi aramızda konuşamayacaksak neden buradayız ben onu anlamıyorum? Galatasaray berbat yönetiliyor ve tamamen Okan Hoca ve Futbolcular sayesinde Galatasaray buralarda. Burak Elmas çok daha iyi bir başkanlık yaptı mesela transfer konusunda.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim ve hoca ısrarlı uefayi hedef gösteriyor eğer böyle bir hedef koyuyorsan yani yarı final final yapmak istiyorsan o kalitede ve eksiksiz şekilde transferleri yapmaları gerek ,ben ortasaha istemiyorum diyen hoca yönetim.kim varsa hedefi uefa değildir bukadar net.
Sen beni bilirsin, bizim kulubun Avrupa'da gidebilecegi noktaya kadar herseyini ortaya koymali ve ona gore de takimi kurmali derim. O bakimdan hedefi dogru buluyorum. Ama gercekci mi? Degil.

Neden? Bir defa final oynamak gibi bir hedefin varsa bu kadroyu sezon basinda yaparsin, kimse devre arasinda 3 oyuncu alim de sonra final yaparim demez. LaLiga'da, EPL'de, Serie A'da boyle bir mantik yoktur en azindan. En fazla 1 sakat oyuncun olur mesela gidersin devre arasinda onun yerine takviye yapip yoluna devam edersin. Suan mesela planlar Icardi ile beraber final oynamak varken onun yoklugunda giderdin yerine bir transfer yapip devam ederdik yolumuza. Gerceksi bir planlama bu sekilde ilerler. Ama yok 3 oyuncu alirsak finale gideriz, almazsak gidemeyiz diye dusunuyorlarsa zaten final falan yapamayiz. Bosuna final hedefleri de koymasinlar.

Ha ben yine bir taraftar olarak en kotu ceyrek finali gormek isterim ki bu kadroyla da bu gercekci bir hedeftir bana kalirsa.

objektif olmak gerekirse

livakovic >muslera
Djiku>Kaan Ayhan
Davinson=Diego Carlos
Jakobs>Kostic
Osayi>Sallai/Jelert
Amrabat>Torreira
Sara>Fred
Yunus>Szysmanski
Mertens=Tadic

livakovic muselra arasında daglar fark yok - livakovic köşeye giden her topu içeri alıyor - muslera ortalama olarak bakarsan cebinden çıkarır onuda yaşı maşı reflekslerinin düşmesinin handikapını yaşıyoruz.

Djiku- Kaan : Kaan'ın ofansif aklı ve ayağı çok çok daha iyi , djikunun fizik ve hız daha iyi - neye kullanacağına göre değişir o denklem

davinson =d.carlos - buna çok şaşırdım. adamı izlemedik ama davinsonun kimya uyumu ve verim verme seviyesini çok çabuk yoksaymışsın gibi geldi

jakobs > kostic - doğru
Osterwolde > apokerim - stoper olarak aynı kafa- ne için kullandığına göre değişir. temaslı oyun olarak oosterwolde daha iyi verim verebilir ama hava hakimiyeti ve ayak apoda daha iyi.
Sara > Fred - doğru (tek fark geçen sene bizim sahadaki rezil derbide Fred baya iyiydi)

Amrabat > Torreira - katılmıyorum amrabatı stoperlere gömüyor mourinho - torreire kadar aktif değil , çok daha defansif ve gerie bekliyor , torreira fenerde olsa her maçı tek kale oynayabilir fener mesela bu yüzden.

Mertens = Tadic - ok bi denklem - skor katkısı vs katılırım buna , mertens olmasa bizde sıkıntı , tadic olmasa fener bir şekil irfanla falan yama yapabiliyor ama

Osimhen > Dzeko/Nesry - tüm konularda osimhen iyi - sadece dzeko topu alıp dağıtma konusunda ve icardimsi "oyun kurabilme" yetisine sahip deneyimli olduğu için.

Tartıya koyunca KALİTE bizde çok daha ağır ama fenerde eksiklerinyeri daha kolay doluyor . bundan ibaret.

Yangını abartmaya gerek yok Sanchez Carlostan iyi oyuncu ama bu bizim Carlosu getirmememiz gerektiği anlamına gelmez. Sanchez, Carlos, Abdülkerim üçlüsü ile döverdin rakipleri.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt