Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğit renktaşımız transfer krizine girmiş, kadronun da dar olması müsebbibi ile bunalımda mazur görelim lütfen. Yoksa o da biliyor 11imizin daha iyi olduğunu

Yiğit renktaşımız transfer krizine girmiş, kadronun da dar olması müsebbibi ile bunalımda mazur görelim lütfen. Yoksa o da biliyor 11imizin daha iyi olduğunu
Koskoca takımda sol bek sakatlanınca Berkan oynamasın allah aşkına baba ya. Yokluktan Kaan Ayhan övüyoruz Yerli Kimmich diye

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen beni bilirsin, bizim kulubun Avrupa'da gidebilecegi noktaya kadar herseyini ortaya koymali ve ona gore de takimi kurmali derim. O bakimdan hedefi dogru buluyorum. Ama gercekci mi? Degil.

Neden? Bir defa final oynamak gibi bir hedefin varsa bu kadroyu sezon basinda yaparsin, kimse devre arasinda 3 oyuncu alim de sonra final yaparim demez. LaLiga'da, EPL'de, Serie A'da boyle bir mantik yoktur en azindan. En fazla 1 sakat oyuncun olur mesela gidersin devre arasinda onun yerine takviye yapip yoluna devam edersin. Suan mesela planlar Icardi ile beraber final oynamak varken onun yoklugunda giderdin yerine bir transfer yapip devam ederdik yolumuza. Gerceksi bir planlama bu sekilde ilerler. Ama yok 3 oyuncu alirsak finale gideriz, almazsak gidemeyiz diye dusunuyorlarsa zaten final falan yapamayiz. Bosuna final hedefleri de koymasinlar.

Ha ben yine bir taraftar olarak en kotu ceyrek finali gormek isterim ki bu kadroyla da bu gercekci bir hedeftir bana kalirsa.
Kesinlikle doğru, benim kızdığım noktada o ,yani temkinli konuşsunlar uefa da final kupa gibi hedefler mevcut kadro ile olmaz gotu boklu kuzey takımlarını bile yenemiyoruz, hadi yönetim yapıyor ama Okan hoca dan temkinli olmasını beklerdim ,işte ben kadroyu gördüğüm için 3 kulvar gitmez bir an önce eleniriz umarım lig daha knemli diyordum hep,ama işte şimdi ilk 8 yapmak çok önemli keza fenerde elenmemeli
Bizimkiler yönetim ve hoca aynen taraftar gibi yaşıyor profesyonel yaklaşım yok yanı anı yaşıyorlar o ana göre hareket ediyorlar bu mentalite ligi kurtariyor belki ama avrupayi kurtarmaz ben 40 yasindayim uefa kupası dönemini canlı izledim adım adım sabırla geldi ve kimsede biz kupayı alacaz filan deyip gereksiz baskı beklenti yaratmadi

Yönetim ve hoca ısrarlı uefayi hedef gösteriyor eğer böyle bir hedef koyuyorsan yani yarı final final yapmak istiyorsan o kalitede ve eksiksiz şekilde transferleri yapmaları gerek ,ben ortasaha istemiyorum diyen hoca yönetim.kim varsa hedefi uefa değildir bukadar net.
bu noktada bence yönetime karşı hoca çok ısrarcı değil - ılıman takılıyor.

hoca olarak avrupa kupasını kim istemez- alsan sana allahbilr ne teklifler yağacak pahalı kontratlar falan , kariyer hedefi olarak hoca asla zaten aksi düşünceye sahip değil bence

fakat yönetimin - top 8 garatileyelim öyle harcama yaparız ya da Ajax maçı bitsin düğmeye basarız gibi bir modu var bence ve 8 puan farka ANORMAL güvenyorlar ve sezonu aldık gibi bakıyorlar gibi hissiyatım var. şu an BB ve florya işlerini daha çok düşünüyorlardır açıkçası AVL den falan.

bana göre zaten kadro dar - ihtiyaçları Okan Hoca net belirlemiştir oynatırken eksikliğini issettiği şeyler barizdir kendi kafasında. Bunu erkenden çözsen AVL alsan - CL ye zaten otomatik gidiyorsun şampiyonlukta - gelir garanti.

Young Boys'u alırız yeaaa fırsat bekleyelim kafası o zamanda sökmedi - ocak ayında zaen hayatta sökmez.

ek soru : Biz AVL kazansak ...ikincimiz direkt CL yapıp 3üncü ön elemeli durumamı giriyor ligde bu arada?

Egemen ,forum durağan olduğundan hareket gelsin diye o kıyaslamayıyapmis muhtemelen çünkü fenerliler bile o kıyasıya yapmaz,fener kadrosunda bizim 11 oyuncularından iyi oyuncu sayısı 1i geçmez
En iyi oyuncuları tadic ve dzeko olan takımı kıyaslamak bizim takıma küfürdür

fiorentinada amrabatın ilk 11 oynayıp torreiranın yedek olduğu 5 maç gösterirsem bir daha beni alıntılamayacağına söz verir misin ? Ben şimdi oynadıkları toptan bahsediyorum ayrıca. Torreirayı bizim aldığımız bonservisin 1.5 katını manu sırf kiralama bedeli için amrabata verdi deyip alakasız bir done mi sunayım ben de
5 kere 11 oynayınca ne oluyor 50 maç oynanan sezonda anlamadım? Ortaya oyuncuların takımlarındaki rolleri ve sonrasında transfer sürecindeki hikayelerini koymuyorsan boş istatistik dökmekten öteye gidemezsin. Ama ilgiliysen o dönem Fio'yu araştıran biri olarak süreci özetleyeyim.

Torreira Fio'da oynarken orta saha rotasyonunda Bonaventura ve Pulgar da vardı. Çok iyi bir kimya yakaladılar ve gayet iyi performans gösterdi. Bazen 8 oynadı bazen 6 oynadı. Amrabat ise o rotasyonun son halkalarından biriydi. Yaşı da daha gençti. Pulgar bize geldikten sonra da formayı Amrabat'a verip onun süresini arttırdılar. Dünya Kupasındaki FAS performansıyla da Manu'ya gitti. Ama o kadar sırıttı ki almadı Manu zaten. Jet hızıyla Fenerbahçe'ye kadar düştü. Torreira'nın buraya gelmesi çok sürprizdi ama Amrabat'ın buraya gelmesi beklenen bir şeydi. En ufak pres yediğinde eli ayağına dolaşan adamla Torreira gibi bir adam kıyaslanamaz. Aklı başında Avrupa futbolu gurmesi 10 kişiye sor 9'u Torreira cevabı verecek buna.

keza fenerde elenmemeli
bu kadar tantana kopuyor falanda - içten içe mantıklı diyalogdaki her iki taraftarda GS AVL alsın ister - emin değilim ama o zaman Banko CL ikinciliğe kayıyor mu bilmiyorumda herkese hayırlı olur o iş.

garip şekilde Lyon maçından en az 1 puan almaları hem kendileri için hem bizim için çok iyi olur. Ama öyle olsa bile midjelland deplasmanında süpriz olabilir olnlara - playofflara kalmaları lazım.

Transfer özelinde Başkan ve hocanın tüm saçmalıklarına rağmen bir şekilde doğruyu buluyoruz bir şekilde.

Hedef Uefa da başarı, bu amaçla eksikliklerimizi en iyi opsiyonla gidereceğiz diyen bir kulüp hocası ve yönetiminin transfer için 4-5-6 şubatı düşünmesi abesle iştigaldir.

Ya gazetecileri kandırıyorlar baskı olmaması adına, oyuncuları ikna sürecinde zaman kazanmak için. Ya da ironi yapıyorlar yani bu transfer stratejisi saçmalıktan öte değil.

Her transfer döneminde karşınıza Osimhen ayarı bir fırsat çıkmaz. Mesela 2 sezon önce fırsat transferi beklerken 2,750 maaş 3 senelik sözleşmeyle 31 yaşındaki Vecino kazığı çıktı karşımıza da Allah korudu Sarri bırakmadı. Yoksa birde ona şu an fesih bedeli ödeyecektik.

Mesela bir başka eleştiri de geçen sezon yaz ortası 3 transfere ihtiyacımız var diyordu ortasaha istemiyorum diyordu. Young Boys maçı sonrası Onyedika ve Ebimbe'ye teklif yaptık gelmediler. Hani ihtiyacımız yoktu hocam? İlla eksikleri gidermek için başarısız bir sekans mı geçirmemiz lazım. 30 milyondan ( cl geliri) olmamız mı lazım?

Hocanın beyanı değil mi transferlerin geç gelmesi elenmemizde faktör oldu diye. Hocam hiç mi ders almadın niye hala son güne bırakıyoruz?

Neyse sözün özü umarım gazetecileri kandırıyorlardır ama ben hiç sanmıyorum

Dip not: Burada eleştiri hocanın teknik direktörlüğüne değil yönetime ayak uydurmasına yapılmıştır

5 kere 11 oynayınca ne oluyor 50 maç oynanan sezonda anlamadım? Ortaya oyuncuların takımlarındaki rolleri ve sonrasında transfer sürecindeki hikayelerini koymuyorsan boş istatistik dökmekten öteye gidemezsin. Ama ilgiliysen o dönem Fio'yu araştıran biri olarak süreci özetleyeyim.

Torreira Fio'da oynarken orta saha rotasyonunda Bonaventura ve Pulgar da vardı. Çok iyi bir kimya yakaladılar ve gayet iyi performans gösterdi. Bazen 8 oynadı bazen 6 oynadı. Amrabat ise o rotasyonun son halkalarından biriydi. Yaşı da daha gençti. Pulgar bize geldikten sonra da formayı Amrabat'a verip onun süresini arttırdılar. Dünya Kupasındaki FAS performansıyla da Manu'ya gitti. Ama o kadar sırıttı ki almadı Manu zaten. Jet hızıyla Fenerbahçe'ye kadar düştü. Torreira'nın buraya gelmesi çok sürprizdi ama Amrabat'ın buraya gelmesi beklenen bir şeydi. En ufak pres yediğinde eli ayağına dolaşan adamla Torreira gibi bir adam kıyaslanamaz. Aklı başında Avrupa futbolu gurmesi 10 kişiye sor 9'u Torreira cevabı verecek buna.

lan nasıl da sallıyorsun pulgar o sene 5 maç oynamış hiçbirinde torreira sahada yok, torreira 1 sezon kiralık oynadı alt tarafı fiorentinada.

benim bakış açımda net 2 ihtiyaç var - artık Okan Hoca 3lü kafasında mı dır - 4lü kafasına geri mi döner bilmem ama Icardi - Osi olmadığında 3lü olayının ileriye efekti bence aşırı yok . icardi -osi ileri hattıyla ortasaha ve forvet arkası çok rahatlıyor - terminatör oluyor takım. (Tottenham maçı en güzel örnek)

ama genel bakarsak Stoper/Bek kırması bir adam lazım ve ortasaha lazım - bana göre ofansif ortasaha
+ yerli ya da ucuz rotasyon adamı olursa ne ala.

ama o 2si net ihtiyaç - Osimhene doğru şişir , top iyi düşerse bir şey olurdan daha düzenli ve skorer olma potansiyelimiz var baya baya.

benim bakış açımda net 2 ihtiyaç var - artık Okan Hoca 3lü kafasında mı dır - 4lü kafasına geri mi döner bilmem ama Icardi - Osi olmadığında 3lü olayının ileriye efekti bence aşırı yok . icardi -osi ileri hattıyla ortasaha ve forvet arkası çok rahatlıyor - terminatör oluyor takım. (Tottenham maçı en güzel örnek)

ama genel bakarsak Stoper/Bek kırması bir adam lazım ve ortasaha lazım - bana göre ofansif ortasaha
+ yerli ya da ucuz rotasyon adamı olursa ne ala.

ama o 2si net ihtiyaç - Osimhene doğru şişir , top iyi düşerse bir şey olurdan daha düzenli ve skorer olma potansiyelimiz var baya baya.
Okumadan imzamı atarım arkadaş

lan nasıl da sallıyorsun pulgar o sene 5 maç oynamış hiçbirinde torreira sahada yok, torreira 1 sezon kiralık oynadı alt tarafı fiorentinada. Bir taraflarımın gurmesi seni hahahahah
bu kadar hiçbir şeyden anlamayıp bu kadar bildiğini sanan bir insan görmedim belki mehmet demirkol

City neredeyse 200 harcayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt