Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fethiye maçına en kötü Icardi oynamalı. Madem reklâm yüzü vs diyoruz oynamalı. U19 filan taraftara ayıp olur

Maestro ihtimali varsa alınsın, onun dışında Camara Dennis veya herhangi başka bir süper lig çöpü kesinlikle alınmasın

Meastro
Kozlowski
Camara
Armando

Bu dörtlüyü alın şampiyonluğa koşalım, sezon sonu da Torreira gönderip dennis çekeriz

Bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama Ugarte transferi gerçekleşir umarım, 21-22 yaşında Sporting formasıyla gösterdiği performans gerçekten harika. Merak ettim Fotmob üzerinden 2022/2023 Liga Portugal performansına bakıyorum 7.56 rating ile tamamlamış o sezonu, mevkisinin en iyi oyuncusu olmuş (Ocak ayında ayrılan Enzo Fernández ile birlikte) maç başına 55 isabetli pas yapmış %92 isabet yakalamış ki maç başına 2.7 isabetli uzun top ile oynamış bunlarda da %73 isabet sağlamış. Maç başına 1.52 başarılı dribling yapmış %62 başarı oranıyla bununla birlikte maç başına 80 kere topla buluşmuş maç başına 2 faul kazanmış. Asıl Alameti Farikası işin defans ve mücadele tarafına gelince maç başına 4.6 tackle ile oynamış maç başına 9.6 ikili mücadele kazanmış %60 başarı oranıyla. Maç başına 2.2 top kapmış. Maç başına 2.5 faul yapmış. Maç başına 10 sahipsiz top kazanmış

Mesela işin defansif tarafında bizim 6 numaramız Lemina ile kıyaslıyorum Lemina maç başına 2.31 tackle yapmış Ugarte 4.6, Lemina maç başına 4.3 ikili mücadele kazanmış Ugarte 9.6, Lemina maç başına 1.1 top kapmış Ugarte 2.2, Lemina maç başına 0.9 faul yapmış Ugarte 2.5, Lemina maç başına 2.7 sahipsiz top kazanmış Ugarte 10 Yani işin mücadele ve defansif tarafına baktığımda Ugarte bir canavar sayılabilir

Bence en önemlisi de Ugarte 'nin çok iyi devamlılığı var bahsettiğim 2022/2023 sezonunda Ugarte 31 tanesi lig ve 6 Şampiyonlar Ligi 4 Avrupa Ligi olmak üzere toplam 47 maça çıkmış 3.600 dakika civarında da sahada kalmış. 2021 yılında geldiği Sporting 'den 2023 yılında PSG 'ye ve ordan 2024 yılında ManU 'a geldiği 3 sezonluk dönemde sakatlık sebebiyle maç kaçırmamış sadece 2021 Aralık ayında Koronavirüs 'e yakalandığı için 1 maç kaçırmış

Hele ki bahsettikleri gibi Ugarte için kiralık+opsiyonlu filan bir transfer ihtimali varsa piyasada adı geçen diğer oyunculara 35-40 mil.€ bonservis ödemekten çok daha mantıklı geliyor Ugarte transferi bana

Totenham dan genc oyuncu bakınca scout transferi düşünen muthis yonetim

Onyekuruya attigi paslara bak.8 oynarken daha iyiydi herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt