Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O.Buruk geldiğinden beri FB ile 10'dan fazla oynamışızdır. Şunun yarısı kadar ezildiğimiz olmadı.

Yuhu adamların göbek ikilisi Guendouzi ile İsmail toplamda 20/26 ikili mücadele kazanmış, üstelik sen ideal orta sahanla çıktın maça. Ne yapalım şimdi, hiç sorun yokmuş gibi mi davranalım

Abi bütün yaz yazdık.hala yazıyoruz 7-8 transfer lazım diye

Ama transferler gelirken ya da gelmezken- artık son dönemki derbilerdeki bu ezbere oyun anlayışı,yanlış oyuncu tercihleri ve yanlış sistem ne zaman sona erecek sizce?

Bu ciddiyetsizlik ve saldım çayıra oyunu hiç hoş değil artık.Rakip zaten daha fazla istiyo finalde

yauv baktın sağda sane iyi değil

al saneyi 10 poza yada sola

barışı sağaek yada 10 yunusu sol yap sağ yap

birşey değiştir dimi?!

yok abi yok

komedi bir adam

Bugün bu maçı eskeza kazansaydık evet bu mentaliteyle şampiyonluk net giderdi.

Muhtemelen bu yediğimiz tokatla bu sene de şampiyon olacağız. Ama esas mesele seneye ne olacak? Esas problem bu. İçimden bir ses seneye köklü bir değişim olmazsa tekrardan yokuş aşağı gideriz gibi geliyor 2003-2008 arası gibi.

Singo konusunda da oyuncuyu 1 gram suçlamam adam sakatlıktan çıkmadan tekrar riske atan teknik heyet suçludur.

Okan hocamız dar rotasyondan memnun olduğunu ifade etmişti çıkıp özür dilerse sevinirim.

3 yabancı kontenjanını boş bırakın siz.

Bugün yedekten Rusya’da yedek kulübede 1 sene don yiyen Kazım, 2 senedir sahada yürüyen Kaan, top kontrol edemeyen Kutucu giriyor kurtarıcı diye.

Rakipte Afrika’dan jetle Nene, Talisca falan girerken.

Şu maça kadar 2 transferi biz indirmemiz gerekirken 28 Ocak bekleniyor kayak merkezine gidip sırıtıyor başkanın ve transfer PR’cısı yöneticin, senin bu kadroyu kuran başkanının hapise atıldığı gün.

Kötü kalplinin bizde işi yok.

Ben bizim camia da iyilik olduğu için bu takıma gönül verdim.

O layık gördüğünüz kırmızı muşambaları giyip derhal gidin. Yoksa taraftar sizi muşambaya çevirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt