Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizin gibilere müstahak beş yıldızlı korsan logoyu her yerde görmek
binbir emekle kazanılmış başarılara yalan dolanla leke sürülmesi

o eylemlerle bu eylem aynı tayfta
o eylemlerin dozajı fazla sadece

bu işi bu düzleme getiren hiçbir zaman bizim kulübümüz olmamalı
yediriyorsanız kendinize ne diyeyim

---

Fblilere terörist diyorsun ya
Gökmen Özdenak'a küfredince mi terörist oldular

ondan önce ortak basın toplantısına çıkılabilecek bir camia mıydı bu camia
ayrıca bu terör örgütünün niye reklamını yapmasına ön ayak oluyoruz
onlarla kupa finali mücadelesine çıkarak

başı sonu tutmuyor
nereden tutsan elinde kalıyor
kes lan allan liboşu. senin gibilere müstahak zaten heriflerin yaptıkları.

Gsde kadro topçunun küsüp küsmemesine göre belirleniyor

Şaka gibi dimi ama gerçek işte
Senin hocanın bir planı programı taktiği disiplini olmazsa futbolcuya dayalı düzeni olur. Mecbursun o topçulara çünkü düzenin oyunun yok. 2 sene İcardi çıktı yaptı 1 sene Osim. Af edersiziniz ana avrat soy sop sülale küfür bile etseler mecbur onlara. Eli mahküm

Ölmüş birine saygı duruşunda bile saygısızlık yapan rakip taraftarların saygı duyulacak bir tarafı yoktur. Ne güzel ortak basın toplantısı oldu, kimse kimseye bir saygısızlık yapmadı iyi, güzel görüntüler verdiler. Lakin bu gün o saygı duruşunda yapılan saygısızlığa karşı alınacak doğru tavır budur. O taraftarlar bahsettiğin saygıyı hak etmedi.
1. ortak basın toplantısı, orada verilen görüntüler ve mesajlar bence yanlıştı
2. saygı duruşunda yapılana cevap vermeye bile gerek yok, ciddiye alınacak tipler değil. en fazla medyada sabahtan akşama bunun üzerinden saldırırsın, ötesine gerek yok
3. seromoniye rakip takım taraftarına saygı için çıkılmaz. kupaya saygı için çıkılır
kes lan allan liboşu. senin gibilere müstahak zaten heriflerin yaptıkları.
eminim aşırı fakirsin ve dandik bir hayatın var
bunu sonuna kadar hak ediyorsun
umarım hayalini kurduğun saçmasapan sosyalist düzen hiçbir zaman gelmez
sen de bir ömür çulsuz yaşarsın

Ben ilkyariyi izlemedim ama özete bakinca fb kanatları daha etkili olmus.ozellikle kerem

Ozette gunay kadar gördüğüm bir torreira rezilliği varki aman Allahim

Lemina yarım yamalak vuruyo,torreira denen bu herif levent mercana birakiyo topu alsın diye..Sonrası da gol,davinsona hafif çarpsa da iyi vurmuş herif yerden.gunay çok ilerde

Torreira başka bi pozisyonda asensioyu boş bırakıyo.o da keremi kaçırıyor falan

2.gol tam rezillik.adam on direğe kesiyo,tutan yok.gunayin eller hareketler leş

Sallai les atmis savunmada.Apokerim 2-0 dan sonra öne çıkmış her zamanki gibi kahraman ya.arka bos...Fb haketmis ama özette en etkili eleman levent mercan

1. ortak basın toplantısı, orada verilen görüntüler ve mesajlar bence yanlıştı
2. saygı duruşunda yapılana cevap vermeye bile gerek yok, ciddiye alınacak tipler değil. en fazla medyada sabahtan akşama bunun üzerinden saldırırsın, ötesine gerek yok
3. seromoniye rakip takım taraftarına saygı için çıkılmaz. kupaya saygı için çıkılır

eminim aşırı fakirsin ve dandik bir hayatın var
bunu sonuna kadar hak ediyorsun
umarım hayalini kurduğun saçmasapan sosyalist düzen hiçbir zaman gelmez
sen de bir ömür çulsuz yaşarsın
eminim güce tapan yalan bir hayatın var
sen de ömür boyu gücün daşaklarını yalayarak yaşamaya devam edersin

Senin hocanın bir planı programı taktiği disiplini olmazsa futbolcuya dayalı düzeni olur. Mecbursun o topçulara çünkü düzenin oyunun yok. 2 sene İcardi çıktı yaptı 1 sene Osim. Af edersiziniz ana avrat soy sop sülale küfür bile etseler mecbur onlara. Eli mahküm
Ağabey kurtulamıyoruz yapıştı gitmiyor

Buna harcanan para ortalama birine harcansa 4 senede bi atl madrid seviyesine gelirdik çok pis teptik fırsatı bana en çok koyan o

Ben ilkyariyi izlemedim ama özeti bakinca fb kanatları daha etkili olmus.ozellikle kerem

Ozette gunay kadar gördüğüm bir torreira rezilliği varki aman Allahim

Lemina yarım yamalak vuruyo,torreira denen bu herif levent mercana birakiyo topu alsın diye..Sonrası da gol,davinsona hafif çarpsa da iyi vurmuş herif yerden.gunay çok ilerde

Torreira başka bi pozisyonda asensioyu boş bırakıyo.o da keremi kaçırıyor falan

2.gol tam rezillik.adam on direğe kesiyo,tutan yok.gunayin eller hareketler leş

Sallai les atmis savunmada.Apokerim 2-0 dan sonra öne çıkmış her zamanki gibi kahraman ya.arka bos...Fb haketmis ama özette en etkili eleman levent mercan
Adamların alternatifi yokki, mecbursun. İsterlerse oturup sahanın içine sıçsınlar, mecbursun bunlara.

Bu değişiklikler olmaz ama Sara, Jakob ile vedalaşılmalı. İyi bir sağ bek. Kabız olmayan, Mertens gibi akıllı bir 10 numara. Ciğersiz, sıfıra inebilecek bir kanat lazım. Torreira'ya bir yedek, as stoper lazım. En az beş transfer.

Benim düşüncem bu yönde. Ara transfer döneminde çözülmez gibi.

Sol stoper ve ortasaha lazım

Yoksa her maç lemina stopere geçer artık böyle rulet gibi...Çünkü lemina stoper olunca ya berabere kalıyor ya kaybediyoruz ya...

Ağabey kurtulamıyoruz yapıştı gitmiyor

Buna harcanan para ortalama birine harcansa 4 senede bi atl madrid seviyesine gelirdik çok pis teptik fırsatı bana en çok koyan o
Medyada okadar çok yalakası varki anlatamam. Kanal kanal geziyor sezon biriminde. Neymiş efenim 2-3 şampiyonluğu varmış, ulan Fatih hocamın 2 tane yıldızı avrupa kupası var o kovuldu burdan. Sen kimsin kim ? Valla dursun başkan iyi düşünsün yoksa onun kelle gidicek.

terör örgütü var onlarla maçtan önce ortak basın toplantısına çıkalım
sahada mücadele edelim
daha doğrusu ezilelim bi güzel

sonra da yenilince de tüyelim
terörle böyle mi mücadele ediliyor

hamaseti kesersek rezalet olduğunu kabul etmek gerekir
bu bir yönetim faciasıdır

yauv derdini şey edeyim aliciğim 😂

takım seremoniye çıksa birde oradan utandıracaklardı

allahdan akıl etmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt