Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oğlum seni engelledim kaç ay önce, tek laf etmiyorum sana. hala mı gocunman var? çok mu incindin zamanında?
Ya emrah senin beni incitmen mümkün mü sence ben seni incitmiştim ve küsmüştün bak sen beni engellemişsin çünkü :)

Özür dileyip barışmak istersen buralARDAyım

Şuan için kadroya kaç tane yabancı oyuncu alabiliyoruz?

Yerli de almak lazımdı aslında.

Rotasyon çok önemli. Fenerbahçe bugün biraz da kondisyonla kazandı. Zaten bilinen bir şeydi kaliteden ziyade her mevkide ortalama üstü iş yapan oyunculari var fazlası değil.

Lookman da 29 oluyor yaw bu herife nasil 35-40 milyon bayilacaksin .. Bu yasta parayi harciyorsan mevkiinde dunyanin en iyi 15 oyuncusundan biri falan olmasi lazim Fabian Ruiz gibi ..

3 yıldır şampiyon oluyoruz derbiler kazanıyoruz bir kere rakiplerden tebrik edeni görmedim aksine ne iftira varsa yiyoruz

okan hoca gidip tedesco'yu tebrik etmiş bu yeterli

Fenerbahçe sahaya odaklandı. Saha dışına çıkmıyor, hocaları bahane uydurmuyor. Son yıllardan daha zor bir sampiyonluk bizi bekliyor. Yedek kulübesi dahil sağlam 5 oyuncuya ihtiyaç var. Bu kadar yatırım yarı da kalırsa Galatasaray yüzyılı başlamadan biter

Eksiğiz eksik bizde aman yedek kalmasın sorun çıkarır diye kaliteli adam almıyoruz rakip öyle yapmıyor gireni çıkanı oynamayanı bol alternatifi var adamların bizim kadro kaliteli ama hep aynı oyuncuların ayağına bakıyoruz çeşitlilik yok

Lookman da 29 oluyor yaw bu herife nasil 35-40 milyon bayilacaksin .. Bu yasta parayi harciyorsan mevkiinde dunyanin en iyi 15 oyuncusundan biri falan olmasi lazim Fabian Ruiz gibi ..
Ugurcanla, Singoya 70 basan, Lookmana 40 basamıyor mu, genduzi malı 30 ediyorsa Lookman 50 az. Saçma sapan 2-3 adama 30-40 verceğime Lookmana 40 basar geçerim, 2 sene daha şamp olur şikecileri gömer atarım.

Fb yükselişe geçecek diyen falcı haklı çıkıyor gibi sergen
Bu maç özelinde hem iyi hem kötü etkiler aldılar

Ama hocaları güzel etkiler almisti ve daha yakınlardi.yazdigim gibi katı disiplinle oynadılar ama one geçsek dagilablirlerdi

Gerçeği istersen 96-2000 arası ne yaşadılarsa onu yasyaacaklar bi sure daha.

Saturn tepelerinde yani.kupayi aldılar diyeceksin,bjk de almisti.cunku sen musade ettin

Sen mucadele ettiğin ve istediğin sürece Galatasaray iradesi galip gelecek.oteki türlü çaba ve azim yoksa herkese hediye verirsin

26 yaşında guenduzi almaları kötü oldu. Torreira gibi nokta atış yaptı adamlar. O yaşlarda yıldız bir ortasaha bulup 30-40 basmamız lazım. Sara singo'lar falan değil yıldız almamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt