Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top kalmıyorki ilerde, alan kaybediyor topu, kabiliyet beceri yokki, kreatif oyuncun yok, hayla daha kazmalara 40 milyon gömme peşindesin, yahu arkadaşlar çer çöp olmadan bu para Lookmana bastıralım
Hem topu tutamiyorsun hem hizli cikis yok. Sag sol geri hani karsi tarafin ünlü videosu var ya. Ofansa yüzdeyüz bir oyuncu alinmali. Lookman mi olur gouiri mi ama kesinlikle lazim.

Dursun başkan yağmurluğu da uyduruk dağıttın. Parayı mezara goturmeyecen. Al şu Lookmani Allah aşkına 2 tane de sağlam ortasaha aldın mı yine başarıyı getirirsin. Zaten sağlam para bastın yine baş, taraftar store ile çıkarır

Adamların ceza sahasına giremiyorduk. Günlerce oynansa gol atabilecek gibi görünmüyordu bizim takım

Hem topu tutamiyorsun hem hizli cikis yok. Sag sol geri hani karsi tarafin ünlü videosu var ya. Ofansa yüzdeyüz bir oyuncu alinmali. Lookman mi olur gouiri mi ama kesinlikle lazim.
Aga hazır olmuşu var işte, Osimle Lookman, al kardeşim yahu alllll, 40 milyonu çerçöpe verceğine buna verrrrrrr, uyum derdi yok acabası yok sakatlığı yok bişeyi yok, 2 sene net götürür seni, Osim ile ikisi 2 net şamp getirir.

Aga hazır olmuşu var işte, Osimle Lookman, al kardeşim yahu alllll, 40 milyonu çerçöpe verceğine buna verrrrrrr, uyum derdi yok acabası yok sakatlığı yok bişeyi yok, 2 sene net götürür seni, Osim ile ikisi 2 net şamp getirir.
Lookman ortaligi yakar ama bizimkiler alamaz.

Davinsonda fizikte yok bu arada

Buna biri güç uygulamadan dokunduğunda bile sağa sola savrulup vücut dengesini kaybediyo

Fizik var da kondisyon ve guc olmayinca kullanamiyorsun bu fizigi... Bu sezon ciddi gucsuz gorunuyor misal apo da hantal ama guclu oldugunu goruyorsun keza Lemina da oyle

Ben 6 şubattan sonra yokum totem için

O yüzden gönül rahatlığı ile yazayım

19 ocak ve sonrasındaki birkaç gün itibariyle transferde birçok olumlu haber duyma ihtimalimiz var.eger fabian ruiz ve pape mate sarra teklif yapıldıysa olma ihtimali çok yüksek
Atletico madrid maçını da kazanacagiz muhtemelen

Subat ayında ise okan hoca güzel etkiler aliyo ama bence avrupa için daha çok.

Mart öncesi sonrası tedesco fbsi saçmalayabilir ve önümüz açılabilir iyice

Bizimkiler scout aşkına düşüp sara ve singoya toplam 50 milyon verdi. Defalarca kez dedik yüksek bonservisi sadece yıldız oyunculara verin diye. Scout transferini 3-5 milyona ucuz genç oyuncu alın

Adamların bariz kadro kalitesi iyi, bizim yedek kulübesi ligde küme düşer. Yedek kulübün güçlü olacak. Yarım yamalak takım ile taraftarı kanser etmeyin.

Bizimkiler scout aşkına düşüp sara ve singoya toplam 50 milyon verdi. Defalarca kez dedik yüksek bonservisi sadece yıldız oyunculara verin diye. Scout transferini 3-5 milyona ucuz genç oyuncu alın

Sara da bizi inanilmaz dolandirdi ya...Ben videolardan bu kadar mest eden cok az topcu hatirliyorum acayip cevik diri bir adam gibiydi bize gelen selcuk inanin 3. Sezonu ve sonrasi gibi birsey cikti

Valla değil abi
Bir gün anlarsınız umarım ne diyim

Ben boşa tespitte bulunmam
Bir orta saha alırsın tordan farklı anlamda iyi yönleri olabilir.Daha çok para bayılırsın tabiki daha iyisinide alırsın.Ama bu kadar eksik ve daha yetersiz adamlar varken toru kesmek anlamsız.Adam dört senedir muazzam katkı yaptı.Belkide bu dönemin en istkrarlı en iyi oyuncusu.Bu tamamen kaliteyle alakalı.

Hepsini geçtim Benim için bir taraftar olatak Galatasaray herşeyden önce gelir.Torda 30 olacak.Fiziksel dezavantajı var.
Bana sorarsan seneye iyi teklif gelsin kendiside boca falan yapmak istiyor satarım.Üç tane canavar gibi uyumlu orta üçlü oluştururum.Ama en başta senelerdir yapılan rezil hatalar her sene önümüze çıkıp işleri zorlaştırıyor.tordan sonra bir tane adam gibi orta saha bulamadık.

Birazcık transferde doğru işler olsaydı biz hem oyun olarak hem avrupada hemde ekonomik olarak şaha kalkardık.

Ben lokman ve ruize hem yaş hem maliyetleri ile bana riskli geldiği için soğuk bakıyordum.Ama yok arkadaş ikiside gelsin.İnanın bu iki isim basında çıkan çoğu isme göre alınması daha kolay..Aksi taktirde başımızdakiler daha kötü tercihler yapacak.
Bu iki ismin başarısız olma ihtimalide yok.O kadar net adamlar.Hatta bu ruizi 10 numarada bile ciddi fark yaratır.

Fatih terim keske baskanliga aday olsa. Ne halta yariyor, td olayi bitti

Sara da bizi inanilmaz dolandirdi ya...Ben videolardan bu kadar mest eden cok az topcu hatirliyorum acayip cevik diri bir adam gibiydi bize gelen selcuk inanin 3. Sezonu ve sonrasi gibi birsey cikti
Renkdaş hep diyorum "seviye". Championship'te, anadolu takımında bunları yapmak kıstas değildir. Büyük lig, büyük takım görmüş topçudan şaşmayacaksın

İnanılmaz yorumlar var ya yok ilk 11 e 4 transfer lazım yok . Yok orta sahaya 2 Yıldız lazım yahu bu takım ne oynuyor kimse mi görmüyor takıma hoca lazım hoca iş işten geçiyor artık sadece oyuncu Grubu 3 senedir bu kadarını yapıyor

Ortasahaya saf kalite lider bir oyuncu şart. Bence saf 6 aramaktansa gidip ruize parayı basıp alsınlar. Yedeğe de genç 6 no alsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt