Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.713
- 37.152
- 3.798
Bu açıklamadan tek anladığım 15-20 milyonluk bir oyuncuya 30 milyon vereceğimiz.sıradan değil vizyoner transfer demiş alsşdkasd
yeni bingo bingolar geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu açıklamadan tek anladığım 15-20 milyonluk bir oyuncuya 30 milyon vereceğimiz.sıradan değil vizyoner transfer demiş alsşdkasd
Dünden beri ilk defa güldüm, vizyoner hesıradan değil vizyoner transfer demiş alsşdkasd

Aynen oyle, Belmas zamaninda bonservisler tartisilabilir ama maas butcesi epey dusmustuBurak Elmas’ı günahım keder sevmem ama 8M Nelson’a sıkarken 1M yıllık veriyordu satması kolay olsun diye.
Biz 30M Singo’ya sıkıp üstüne de 4-5M civarı maaş sıkıyoruz. Bu adam biraz form düşürse kesin zarardasın. Sürdürülebilir birşey değil bu.
Gene bonservisine bas basacaksan da bari yıllık ücretleri düşür biraz hazır İcardi falan gidiyorken.
Şovu kes ve hocanla birlikte yol al
Yapacak çok işimiz var sizinle kaybedecek vaktimiz yok
Düşmüştü de takımda düşüyordu yaniiiiAynen oyle, Belmas zamaninda bonservisler tartisilabilir ama maas butcesi epey dusmustu
Burak Elmas göreve via. @Can Erden.Aynen oyle, Belmas zamaninda bonservisler tartisilabilir ama maas butcesi epey dusmustu
Vermediği güven şaka mı
Millet bu gidişatın öngörüsünü yapıyor. Saksı kırılmadan akıl vermek önemlidir. Ben şöyleyim ben böyleyim diye böbürlenmek birşey kazandırmaz. Bir tarafta takır takır iş yapn bir yönetim var bir tarafta transfer yapmaya erinen bir yönetim. Bir tarafta ova gibi geniş kadrosu olan takım, bir tarafta yedek kulübesi olmayan takımYav arkadaş ne fener dominasyonu bu neyin paniği yav..3 senedir şampiyon olmuşsun,şu anda da ligin ilk yarısını 3 puan önde kapatmissin bir tane mağlubiyet alınınca hersey bitti moduna girilmiş yine..
Fb bu ülkedeki en güçlü rakibimiz 4 yıldır domine ediyoruz 1 yerde kaybedebilirsin..Evet eleştirilecek çok şey var ama hersey bitti havası nedir..
Karşında 12 yıldır şampiyon olamamış ve dün itibariyle sadece 2.kupasini alabilmiş bir kulüp var evet dünkü maçla bir coşku yakaladılar ama hala kırılganlar bir puan kaybına bakıyor iş...
Ligde 3 puan farkla öndeyiz ve bjk maçına kadarki 7 maçlık fiksturumuz çok iyi..Fb de bu dönemde ts,kocaeli,alanya gibi deplasmanlara gidecek icerde goztepe maci var..Bu bölümü iyi değerlendirsek zor fikstürün başlayacağı döneme en kötü 5-6 puanlık bir krediyle girebiliriz..