Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.707
- 73.231
- 5.188
Pelin öztekin sandım da başka pelinmişPelin kim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pelin öztekin sandım da başka pelinmişPelin kim?
Yanilmisiz iste osimhenin canavarlasacagini ongoremedim. Büyük ihtimal Beşiktaş macı sonrasi sinirlenmisimdir.yav kıvırma işte 300 milyonluk takımla olamaz demişsin. azıcık delikanlı ol lan
sinirlen önemli cümle kurmamak lazım barışımYanilmisiz üste osimhenin canavarlasacagini ongoremedim. Büyük ihtimal Beşiktaş Hacı sonrasi sinirlenmiş indir.
Feneri yendigimiz,i düşünüyorum fark 6. Yenersek sampiyonuz
Ben bitane küçümseyen yorum yapmadımKendini dev aynasında görür rakibini küçümsersen böyle olur işte. Motive olduğumuzda onlar kadar mücadele ettiğimizde biz de daha iyi takım olduğumuzu biliyoruz
Bende her insan gibi hata yapabilirim. Bak şimdi şampiyonluk gitti demiyorum neden tecrubelendimsinirlen önemli cümle kurmamak lazım barışım
La bi oku önce bütün yazılanları. Fatih Demircan ve Bedri diye biriyle birlikteymiş hoca.
Bu eski bakış açısının gelmesi de önemliYanilmisiz iste osimhenin canavarlasacagini ongoremedim. Büyük ihtimal Beşiktaş macı sonrasi sinirlenmisimdir.
Feneri yendigimiz,i düşünüyorum fark 6. Yenersek sampiyonuz

yaşındaki orta sahası Silas Andersen için teklif yaptı.Kavak yelkerindeki kız değil mi bu.
@Deniz Zorlu ya kolonya verinTrabzonspor, Hacken'inyaşındaki orta sahası Silas Andersen için teklif yaptı.
(@NurgulGunaydin)
Trabzonspor, Hacken'inyaşındaki orta sahası Silas Andersen için teklif yaptı.
(@NurgulGunaydin)
Bedri Güntay
tanımıyorum herifi. yanındakinin ilgisi var mı olayla?Bedri Güntay
E piar nolcakYapın gardiyi transferden sorumlu profesyonel yönetici siz de rahatlayın biz de. Bu ne inattır yav