- 6 Eylül 2014
- 94.256
- 65.033
- 4.608
Bende lost izleyeyim bariDizi izleyecem şimdi ihtiyar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende lost izleyeyim bariDizi izleyecem şimdi ihtiyar
Lost mu kaldı lanBende lost izleyeyim bari
Helal.olsun gelmesini istemem. aldıkları defans da cok iyi.Trabzonspor, Hacken'inyaşındaki orta sahası Silas Andersen için teklif yaptı.
(@NurgulGunaydin)
Ben zeyna izliyorumLost mu kaldı lan
O transfer oldu alakasız bir takıma hocamBi de wolewzki mi wachovski mi biri daha vardı söyleyip durduğunuz sayın scout müdürüm o kimdi ve şimdi ne hallerde acaba
Saygılarımla
silas andersen iyi çıkarsa deniz zorlu forumu tek tek tek...
Ben izlemedim bir yerden bulayimda izleyeyimLost mu kaldı lan
Gs yımız böyle bi haldeyken dizi mi izliyicen ciddi ciddi
Yok abi burda gsyı yaşayan sadece benim
Tam adı neydi hocam sakıncası yoksaO transfer oldu alakasız bir takıma hocam![]()
Ne olursa olsun usg ölüm kalim maciydi eksik olsak bile yinede yenmen lazim usgyi kendi sahainda. Ozaman liverpool bodo ve ajax neden asiliyon birak oynama. Simdi son kalan 2 mactan puan cikaramasan hersey bosa. Yönetimde biliyor bunu bu yüzden atleti macini bekliyor. Usgyi yenmeyi birak bi puan alsan turu gecmistin ve suan transfer bitmisti belki. Planlamayi direkt etkiliyor. Kendi yoluna bukadar tas döken yoktur heralde. Bu yüzden diyorum avrupa icin bi cacik olmayacigini, kimi getirirsen getir 1 mac ileri 2 mac geri bu zihniyetle bi yere varamasin avrupada.Bizim kadro dar. Bir kaç futbolcuya bagliyiz. Onlar olmayınca orta sıra takım bile seni gelip yeniyor. Takım oyunu yok taktik yok..
Kemal neden herkül değil de zeynaBen zeyna izliyorum
Arazinin alınması da Özbek zamanı oldu. Almak için görüşmeleri başlatanlar Özbek ve Timur'du Elmas zamanı. Alınmasında kaynağı yarattıkları Mecidiyeköy'ü rezidans projesine çevirmeyi düşünen ve bunu başlatanda Erden Timur'du.Kastettigim projenin kendisi degil.
Arazinin alinmasi etmesi, onlarin hepsi erden timur sayesinde Belmas doneminde ortaya cikan isler diye biliyorum (belmas yonetiminin marifeti degil yani- o zamana denk gelen seyler var ama). Devaminda rahmetli Mustafa Cengiz baskandan devam edip Dursun Ozbek doneminde sonuclanan surecler (proje icerigi haricindeki surecler yani)
Yoksa proje gelistirme vs. alakalari yoktu.
Sami Yen kolpacısı ve yerli palavracı muhabir bozuntuları hariç kimse girmedi bildiğim kadarıyla.Dis basinda herhangi muhabir fabian ruiz hakkinda bir bilgi girdimi
O zaman buraya yazamadin bunuda iyide heisMillet yağmurluk fiyatı hesaplayıp birbirine hava atıyor Twitter'da bu kadar mı hayatsizsiniz yaw. Teknoloji herşeyi bok gibi birşeye dönüştürdü. Keşke internet falan hiç icat edilmemiş olsaydı

Maxwell woledzi.Tam adı neydi hocam sakıncası yoksa![]()
Şu an bize
Fabian ruiz mi lazımdı
Genduzi mi