Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'ye yenildik diye

gördünüz mü yunus topçu değil
gördünüz mü barış topçu değil
vs vs

Ulan ne tuhaf ve ne yabancı hayranı adamlarsınız, 3 senedir şamarlıyoruz bu adamları, bi kere yenildik, topçunuzu eleştirin ama gömmeyin olm

bi de kalkıp garip garip geçmiş güzellemeleri yapmayın, hayır 10 sene sonra da "ulan ne günlerdi be" diye bugünleri özleyeceksiniz çünkü

Kronik diye vetoliyorsunuz madem zekaria neden listede o zaman. 30 yaşında kronik olunca iştahınız mi kabarıyor. Daha büyük kazık diye.

Maalesef hoca gitmeyecek ve ben fb şampiyonluğu görmek istemiyorum o yüzden bireysel is yapacak oyuncu lazım.Fabian ruize 10-11 hatta gerekirse 12-13 maaş verilip getirilmeli ki bjk,fb,ts maçlarının en kötü 2sini alabilelim.Loop devam ona yapacak bir şey yok
En doğru yorum. Hocaya rağmen şampiyon olunacak kadro kurulmalı.
Ayrıca sadece Ruiz yetmez. Icardi'yi 3. opsiyona çekecek forvet de şart.
Kanat + 10 numara

Transfer falan umrumda değil. Ben ruh istiyorum…

Kaybetmeye isyan edecek, Real maçında 2-0’dan oyunu bırakmayıp 3-2’ye götürebilecek enerji istiyorum. Bizim hoca ne zaman işler ters gitse kulübeye çekiliyor ve mağlubiyeti kabulleniyor. Dün 2-0’dan sonra dünya süre varken maçı çevirebiliriz inancı olan var mıydı? Bizim eksiğimiz bu.. Bizi biz yapan bu. Bu olmadıktan sonra 70 milyon euro harcayıp topçu getirmişsin ne fayda…

Çok değil, 4 ay onca yarı fiyatına Akanji almak yerine Singo'yu tercih eden Okan hoca kesin Ruiz yerine Gueye istemiyordur kesin tabi.

Aynen suç Burhandadır, Haluktadır, Nevzattadır hep. Can Armando ne oldu bu arada sahi? En son Nevzat kulübüyle kesin anlaşma yok dediğinde dalga geçiyorlardı burda

Çok değil, 4 ay onca yarı fiyatına Akanji almak yerine Singo'yu tercih eden Okan hoca kesin Ruiz yerine Gueye istemiyordur demek he.

Aynen suç Burhandadır, Haluktadır, Nevzattadır hep. Can Armando ne oldu bu arada sahi? En son Nevzat kulübüyle kesin anlaşma yok dediğinde dalga geçiyorlardı burda
Akanji kendi gelmek istemedi. Adam açık açık fabrizo nun haberini bile yalanladı.

Akanji kendi gelmek istemedi. Adam açık açık fabrizo nun haberini bile yalanladı.

Yahu fellik fellik herkes Okan hocanın ilk tercihi Singo dedi ya. Hem sağbek hem de stoper kullanacağım adam istiyorum dedi canlı yayında hatta direkt Singo'yu tarif etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt