- 1 Ağustos 2009
- 47.069
- 49.382
- 4.878
Hattı yurtdışına açmamış ulaşamazsınKuzenim Carmando'yu aradim telefonu kapali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hattı yurtdışına açmamış ulaşamazsınKuzenim Carmando'yu aradim telefonu kapali
bu olurDursun Özbek 3 senedir sampiyon yapiyom sizi hayatinizda gormeiyceniz adamlari getirdim yuzsuz galatasaay taraftari deyip baskanligi biraksa tepkiniz ne olur?
Defol git hain olur cevabimDursun Özbek 3 senedir sampiyon yapiyom sizi hayatinizda gormeiyceniz adamlari getirdim yuzsuz galatasaay taraftari deyip baskanligi biraksa tepkiniz ne olur?
Dursun Özbek 3 senedir sampiyon yapiyom sizi hayatinizda gormeiyceniz adamlari getirdim yuzsuz galatasaay taraftari deyip baskanligi biraksa tepkiniz ne olur?
Dursun Özbek 3 senedir sampiyon yapiyom sizi hayatinizda gormeiyceniz adamlari getirdim yuzsuz galatasaay taraftari deyip baskanligi biraksa tepkiniz ne olur?
Galatasaray'ın Fabian Ruiz için PSG'ye sunduğu ilk teklif reddedildi.
PSG, oyuncunun kiralık olarak ayrılmasına kesinlikle sıcak bakmıyor. Bonservis olarak 30 milyon euro isteniyor. (@larazon_es)
Hüsnücüm nasılsın.Uzulurum
Biz olsaydik 2,6 milyona satmis olurduk muhtemelenGremio, Tete'yi 6.2 milyon avro karşılığında Panathinaikos'tan transfer ettiğini açıkladı.
![]()