Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Armando olayi saka mi abi bu ne rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki takip etmiyoruz görmüyoruz zannediyor her hamlesini tek tek takip ediyoruz. Onu gazlayan da Nedim Kolkoparan asıl çıban başı Galatasaraylı kılığındaki Göztepeli
sağ bek almamız lazımdı her türlü ama 30m luk değilSag bekin yerine öne adam alsaydik simdi clde turu gecmistik. Yaz transferde cok söyledik.
Vaz gitti eldenMarsilya para karsiligi genclerini satiyor, bizimkiler oradan bir iki tane oyuncu getir deseler onu da beceremezler.
2 hafta once burada yazdim onu satacaklar diye boyle cok genc var Fransa'dan alinabilecek, bizimkilerin gozleri kor ama.Vaz gitti elden![]()
Kuzenim hakkında çok ciddi ithamlarSanki takip etmiyoruz görmüyoruz zannediyor her hamlesini tek tek takip ediyoruz. Onu gazlayan da Nedim Kolkoparan asıl çıban başı Galatasaraylı kılığındaki Göztepeli
bjknin super kupa macindan ne farkı varFbnin rüzgarı tersine çevirdiği falan yok
Sağolsun hainoğlu hain yönetim kendi kendilerine kasırga çıkarıyor, rakibi gaza getiriyorlar
Allah kan kustuğunuz günleri görmeyi nasip etsin
Şov yapabilecekleri oyuncu peşindeler genç oyuncu almak işlerine gelmez. Sonra nasıl haber yaptıracak baba orta saha diye2 hafta once burada yazdim onu satacaklar diye boyle cok genc var Fransa'dan alinabilecek, bizimkilerin gozleri kor ama.
Kulüplerde belli bi futbol aklı var. Bizde öyle bişey yok, günlük takılıyoruzAbdullah Kavukcu: "Okan Buruk’un istediği isimler konusunda çalışacağız. Hocamız kimi isterse o oyuncuyu transfer etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."
boyle yonetim anlayisi buyuk Avrupali kuluplerde kalmadi, City bile cogu zaman kendi belirledigi oyunculari aliyor bunu Pep bizzat kendi aciklamisti. Real, Barca, Bayern gibi kulupler de boyle.