Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadettin Otsaranin yerinde ben olsam bunlari iyice rezil etmek icin Armandoya hemen imza attirirdim.

Yav Sami Yen Haber in ne suçu var yok Can'a da laf edelim o zaman niye geldin diye

Amatörlük almış başını gidiyor kulüpte hain olsa yapmaz bunları

Hakikaten hem en ufak bir yönetim becerileri yok hem de işin ehli insan almıyorlar

Kim bu Kavukçu falan ya ne biliyor bu işte

Fbnin rüzgarı tersine çevirdiği falan yok

Sağolsun hainoğlu hain yönetim kendi kendilerine kasırga çıkarıyor, rakibi gaza getiriyorlar

Allah kan kustuğunuz günleri görmeyi nasip etsin
bjknin super kupa macindan ne farkı var

O maçta da swenson uçup kacmisti

Çok mucadele etmis çok güzel oynamistik o macta da Allah için

Yunus yerlerdeydi rafayi tutacağım diye

Torreira manyak top oynamıştı yine

fbnin yerinde olsam armandoyu alır, gs beni yarı yolda bıraktı hiçbir sözü tutmadı fifaya şikayet edeceğim açıklaması yaptırırım

Abdullah Kavukcu: "Okan Buruk’un istediği isimler konusunda çalışacağız. Hocamız kimi isterse o oyuncuyu transfer etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

boyle yonetim anlayisi buyuk Avrupali kuluplerde kalmadi, City bile cogu zaman kendi belirledigi oyunculari aliyor bunu Pep bizzat kendi aciklamisti. Real, Barca, Bayern gibi kulupler de boyle.

Okan Buruk olmus Wenger/Ferguson tarzi takimin 'menajeri' .

Abdullah Kavukcu: "Okan Buruk’un istediği isimler konusunda çalışacağız. Hocamız kimi isterse o oyuncuyu transfer etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

boyle yonetim anlayisi buyuk Avrupali kuluplerde kalmadi, City bile cogu zaman kendi belirledigi oyunculari aliyor bunu Pep bizzat kendi aciklamisti. Real, Barca, Bayern gibi kulupler de boyle.
Kulüplerde belli bi futbol aklı var. Bizde öyle bişey yok, günlük takılıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt