Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.893
- 66.931
- 5.003
Kavukçu giderse gardi'yi kapıdan sokmazlar artıkAbdullah da gitmişken Gardi'ye yetki verin. Neyin gururunu yapıyor bunlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavukçu giderse gardi'yi kapıdan sokmazlar artıkAbdullah da gitmişken Gardi'ye yetki verin. Neyin gururunu yapıyor bunlar?
Katılıyorum.hocam.sistemimiz değişmeli sistem yok ki. Ya da veto mu ediliyor genc isimler bilemiyorumDaha yaz döneminde soru sorulduğunda sabaha kadar oyuncu izlediğini söylemişti Kavukcu ve Ayhan mi kimse işte başkaları da vardı yanında, hoca niye geceleri oyuncu videoları izler ki sanırsın scout oldu. Sonra ertesi sabah antrenman var.
Bu yönetim yapısı sakat.
Luyindama yokluğu ve sonrası 1 şampiyonluk götürdü en azLuyindamanin sakatlanmayan hali cikarsa ihya oluruz
Luyindama dedigin adam bappeyi çöp poṣetine koymuṣ adam. Ama iṣte afrikada kim vurduya gitti
Daha yaz döneminde soru sorulduğunda sabaha kadar oyuncu izlediğini söylemişti Kavukcu ve Ayhan mi kimse işte başkaları da vardı yanında, hoca niye geceleri oyuncu videoları izler ki sanırsın scout oldu. Sonra ertesi sabah antrenman var.
Bu yönetim yapısı sakat.
tanımadığım birisiydi.Onu yazan fenerli holiganin teki
Sende de ne genç fetişi varmış renkdaş. Fm oyna birazKatılıyorum.hocam.sistemimiz değişmeli sistem yok ki. Ya da veto mu ediliyor genc isimler bilemiyorum
Yerli almamız gerekmiyor mu şimdi berkan in yerine. Isak dışında da adam.yazilmadiKonya'da Berkan Kutlu var
Rotasyona iyi gider
Bu yorumları nekadar sık yaptığımızın farkında mısınız. Bu sezon oynanan bjk, ts maçlarında da takım rehavete kapılmış maça asılmadılar dedikKadromuz yeterli olarak algilanmasin ama fb macina cikan kadro kotu degildi...Sadece oyuncularin akli sahada degildi istemediler fenerliler cok istedi fark bu..
Aslinda ts macina da cok iyi baslamadik golu bulunca bizimkiler kendine geldi..Misal orada davinson kale icinden atsa takimin ozguveni yerine gelecekti maalesef derbiler boyle anlik bir aksiyon tum macin seyrini degistirebiliyor..
Guenduzi golu atana kadar hicbirsey yapmadi golu atinca gaza geldi inanilmaz bir motivasyonla oynadi .. Biz dustugumuzde kalkmayi beceremiyoruz ilk 30-35 dk kat kat iyi oynadigimiz frankfurt macinda fark yedik fisi cekemedigimiz icin
sen de o 3-5 kişiden biriydin sana öyle gelmiş 3-5 kişiydikÇoğu kişi savundu her daim erden timuru
fbdeki mevzu temkin ve ozguven eksikliğiydi zaten.dedigin gibi gol yeni transferi ve bütün takımı maçı daha çok istemesine yol açtıKadromuz yeterli olarak algilanmasin ama fb macina cikan kadro kotu degildi...Sadece oyuncularin akli sahada degildi istemediler fenerliler cok istedi fark bu..
Aslinda ts macina da cok iyi baslamadik golu bulunca bizimkiler kendine geldi..Misal orada davinson kale icinden atsa takimin ozguveni yerine gelecekti maalesef derbiler boyle anlik bir aksiyon tum macin seyrini degistirebiliyor..
Guenduzi golu atana kadar hicbirsey yapmadi golu atinca gaza geldi inanilmaz bir motivasyonla oynadi .. Biz dustugumuzde kalkmayi beceremiyoruz ilk 30-35 dk kat kat iyi oynadigimiz frankfurt macinda fark yedik fisi cekemedigimiz icin
Tamam vefasızlık edenler vardı da genel olarak gs taraftarı erden timuru hep sevdi saydı. Katılmıyorum sana bu konudasen de o 3-5 kişiden biriydin sana öyle gelmiş 3-5 kişiydik
Talha denen fenerli holiganın haberi o hatta babasına 200 verilecek de bundan çıkmıştı. Adamın sayfası fener yalama twiti dışında bir twiti yok.tanımadığım birisiydi.
Orda da baris gevşeklik etti golde.10 kişi kalınca top oynadık mücadele ettikBu yorumları nekadar sık yaptığımızın farkında mısınız. Bu sezon oynanan bjk, ts maçlarında da takım rehavete kapılmış maça asılmadılar dedik