Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Kavukçu'nun takıma zarar veren bi yapıda olduğunu düşünmüyorum.

Hata yapmak başka bir şey.

Hiç kimse gsyiad mıdır nedir ondan daha tehlikeli değil bence

Daha yaz döneminde soru sorulduğunda sabaha kadar oyuncu izlediğini söylemişti Kavukcu ve Ayhan mi kimse işte başkaları da vardı yanında, hoca niye geceleri oyuncu videoları izler ki sanırsın scout oldu. Sonra ertesi sabah antrenman var.

Bu yönetim yapısı sakat.
Katılıyorum.hocam.sistemimiz değişmeli sistem yok ki. Ya da veto mu ediliyor genc isimler bilemiyorum

Luyindamanin sakatlanmayan hali cikarsa ihya oluruz

Luyindama dedigin adam bappeyi çöp poṣetine koymuṣ adam. Ama iṣte afrikada kim vurduya gitti
Luyindama yokluğu ve sonrası 1 şampiyonluk götürdü en az
Rize deplasmaninda stoper ahmet ve donktu o lanet maçta

Daha yaz döneminde soru sorulduğunda sabaha kadar oyuncu izlediğini söylemişti Kavukcu ve Ayhan mi kimse işte başkaları da vardı yanında, hoca niye geceleri oyuncu videoları izler ki sanırsın scout oldu. Sonra ertesi sabah antrenman var.

Bu yönetim yapısı sakat.

Demek ki Okan hoca ben şu tarz oyuncu istiyorum derse gidip getirilecek adamlara güvenmiyor, yani yöneticilere.

Adam italya liginde sağlam bir defans almis ve değerli bir isim bakiyorum 3 m euro arti yüzde elli paya almis biz de ona 30 buna 30

Kadromuz yeterli olarak algilanmasin ama fb macina cikan kadro kotu degildi...Sadece oyuncularin akli sahada degildi istemediler fenerliler cok istedi fark bu..
Aslinda ts macina da cok iyi baslamadik golu bulunca bizimkiler kendine geldi..Misal orada davinson kale icinden atsa takimin ozguveni yerine gelecekti maalesef derbiler boyle anlik bir aksiyon tum macin seyrini degistirebiliyor..
Guenduzi golu atana kadar hicbirsey yapmadi golu atinca gaza geldi inanilmaz bir motivasyonla oynadi .. Biz dustugumuzde kalkmayi beceremiyoruz ilk 30-35 dk kat kat iyi oynadigimiz frankfurt macinda fark yedik fisi cekemedigimiz icin

Kadromuz yeterli olarak algilanmasin ama fb macina cikan kadro kotu degildi...Sadece oyuncularin akli sahada degildi istemediler fenerliler cok istedi fark bu..
Aslinda ts macina da cok iyi baslamadik golu bulunca bizimkiler kendine geldi..Misal orada davinson kale icinden atsa takimin ozguveni yerine gelecekti maalesef derbiler boyle anlik bir aksiyon tum macin seyrini degistirebiliyor..
Guenduzi golu atana kadar hicbirsey yapmadi golu atinca gaza geldi inanilmaz bir motivasyonla oynadi .. Biz dustugumuzde kalkmayi beceremiyoruz ilk 30-35 dk kat kat iyi oynadigimiz frankfurt macinda fark yedik fisi cekemedigimiz icin
Bu yorumları nekadar sık yaptığımızın farkında mısınız. Bu sezon oynanan bjk, ts maçlarında da takım rehavete kapılmış maça asılmadılar dedik

fbdeki mevzu temkin ve ozguven eksikliğiydi zaten.dedigin gibi gol yeni transferi ve bütün takımı maçı daha çok istemesine yol açtı

zaten bu sezon boyunca gol yiyince reaksiyon veremiyoruz.bjk maçı 10 kişi kaldıktan sonraki konsantrasyon olsa kazanırdık net.

Bu yorumları nekadar sık yaptığımızın farkında mısınız. Bu sezon oynanan bjk, ts maçlarında da takım rehavete kapılmış maça asılmadılar dedik
Orda da baris gevşeklik etti golde.10 kişi kalınca top oynadık mücadele ettik

Trabzon ve bjk macinda icardi oyuna girince pozisyonlar geldi kenar ortalarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt