Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.606
- 6.670
- 768
Bizi kendinden mahrum etme ağabeyEvt yazmaya çok hevesli değilim daha doğrusu humor yapmaya
Transferden de beklentim yok dünya kadar para harcayıp yarım takım kuruyolar her sene. Bayıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi kendinden mahrum etme ağabeyEvt yazmaya çok hevesli değilim daha doğrusu humor yapmaya
Transferden de beklentim yok dünya kadar para harcayıp yarım takım kuruyolar her sene. Bayıyo
sana 11i söyleyimDağhan stoper
Eyupcan Ogulcan ortasaha
Furkan 10
Ada forvet
Olur umarim
Başlayacam kaana falan
yaşları çok genç diye yedek kalırlar bizdeYok mu musiala ya da nico paz tarzı bir 10 no yav bulun getirin parası neyse verin
Aslında o genel kurul toplantıları oluyor yaa orada bunlara şu yapılan hatalar yüzünden tepki koymayanları ıslak odunla döveceksin.Yav Sami Yen Haber in ne suçu var yok Can'a da laf edelim o zaman niye geldin diye
Amatörlük almış başını gidiyor kulüpte hain olsa yapmaz bunları
Hakikaten hem en ufak bir yönetim becerileri yok hem de işin ehli insan almıyorlar
Kim bu Kavukçu falan ya ne biliyor bu işte
Cümlenin sonunda sunu bekliyordum: ...bulun getirin parasi neyse ben verecemYok mu musiala ya da nico paz tarzı bir 10 no yav bulun getirin parası neyse verin
Eleman bu bizim orda Dönerleri vardi 3-4 tane merkezde. Bunlarin eline kaldiysak vay halimize.
![]()
Gold and Foot - Agence - Agents joueur
Voici la page de l’agence Gold and Foot, comprenant tous les joueurs dont l’agence Gold and Foot s’occupe.www.transfermarkt.fr
Burak elmas zamanında neler cikmisti bunlar ile
Frankowski transferindede gardi yi bu eleman icin dislamisti bizimkiler
Ekli dosyayı görüntüle 311274
Maksimum 15 milyon 2-3 de bonus diyelim.17k kötü topçu değil ama asla o paraları edecek oyuncu da değil bence.
Tel 10 numara değil bize 10 lazım.