Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Baskan araya girip Kanteyi cekerdi

Erden başkanı araya çektiler Muratım dhsds valla sinirlerim bozuldu her şeyi geç Erden Başkan inşallah en kısa sürede çıkar ve ailesine kavuşur

Adamın eşi rahatsız ya yemin ediyorum düşündükçe ve bu adamı unutup transfere gömüldüğümü fark ettikçe kendimden utanıyorum ama ne yapayım ya da ne yapalım yani

Çok sıkıldı canım

dursun yönetimi gidene kadar stadyuma giden gsstoredan 1 tl alısveren gsli gercek gsli degildir

Hoca sert bir 6 numaramı yoksa takımı ileriye taşıyacak bir 8 numaramı istediğine karar vermeli

150 m + harcadığın sezonda şampiyon olamazsan ben sana dalarım arkadaş
150 harcadık ama Osi zaten 75 m euro geriye kalan 30'u Uğurcan 30'u Singo bir nevi bir şey harcamadık özellikle rotasyon bomboş kaldı en azından 3-5'de rotasyona harcasak böyle olmazdı.

okan hoca olsa fred zamlı kontrat alırdı, bartuğ var derdi guendouziye gerek yok derdi, şu vizyonsuzluktan çok ama çok sıkıldım artık
umut bulut varken mario gomez'e sabri sarıoğlu varken dani alves'e gerek yok diyen hamza hamzaoğlu gibi sonuda onun gibi olacak gibi kötü sonuçlar olursa

Fener 200 olmuştur herhalde.

150 harcarken 75’i gücünü korumaydı.

Naci hep sana karşı çıkmışım gibi yazıyon inanılmazsın abi, transfer dönemi bizi birbirimize düşürdü gel öpücemmmmm hsdahdsahdas

Ya yok sana demedim bu arada, orada genel bakış açısından bahsediyorum. Mesela Fabian Luiz haberi çıkıyor, aradığımız profil değil istemeyiz, 30 yaşında 30 milyon euro verilmez vs vs. E bu adamı Fener alsa ortalık yangın yeri olur.
Olum fabian gelse onuda isterim ki ben sanki sistemli bir sey oynuyormusuz gibi bize uymaz demek abes asıl orada. Osimhene top atmaktan baska ne yapiyozda fabian bize uymayacak neyi bozacak burada havadan uzunu iyi atabiliyor herif :asd: Kantede ayni diri hala herif fransa kadrosuna girebiliyor. Sistemsizlikte bile is yapacak adam bunlar sara falana sistem lazım bize uymaz falan denebilir. Frattesi mesela 35 verilmez o adama kazık ortada zaten sistem yok ceza sahasina girip gol atmaktan baska ne yapcak o adam pasi iyi degil vs.

italyadan 3 oyuncu alırsa rüzgar ters eser hakan lokman ve ederson.Fakat bu transferlerin önnde şöyle bir engel var bu ( ceza almamak için duygularımı kelimelere dökemiyorum ) yönetim !! daha öncede dedim defalarca siz bunlara 1 milyar euro keş verin bunlar ve bunların hocası transferde yine bizi rezil ederler.Çare belli bunlar ve bunların getirdikleri gidecek Erden Başkan ve İmparator Fatih terim önderliğinde bir yönetim kurulacak takımın hocasıda okan olmayacak
3'u 100m Euro'dan fazla. Iyi misin sen?

biraz olsun umudum vardı belki tepkilerden sonra falan bir şeyler yaparlar diye küçücükte olsa umudum vardı oda bu can armando olayından sonra tamamen bitti.can armandonun 1 dklık bile videosunu merak edip açıp izlemedim.Alsalar bile izlemem muhtemelen çünkü oynayamazdı bizde sorun şu abi bu adamı neden biz alacakken febeye kaptırdık ? siz bu kadar mı vasıfsızsınız birader? Allah bizi bunlardan kurtarsın

150 harcayıp aslında harcamamış gibi olmak sorunun tam da kalbi rengim
Bizim bi 100 daha harcamamız lazımdı neyse yaz ayına 200 m euro bütçeyle geliyorlarmış yine tüm sezon yıldız isimleri konulur gidip son gün yine kazma birilerini alırız ffp, limit bir şey uydururlar yolumuza bakarız.

başarı için fabian ruize 30-40 sıkmana gerek yok bu plansız ve vizyonsuz anlayış yüzünden yıllarca şampiyon olamayacağız bu gidişle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt