Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Olm keratasın meratasın ama sevdiri10 he kendiniHocam liste guncelleniyor ayni şeyi paylaştım diye laf yiyorum ne yapayım begendigim adami mi sileyim obur ay![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm keratasın meratasın ama sevdiri10 he kendiniHocam liste guncelleniyor ayni şeyi paylaştım diye laf yiyorum ne yapayım begendigim adami mi sileyim obur ay![]()
Son 10 macta bir tek Ukrayna macinda oynamis.Herif hala diri fransa milli kadrosuna giriyor girmekle kalmiyor 11 oynuyo. Ne kadayifi ihtiyar
Eyvah kanteyi de bokladıysan yandık zergenBu Kante meselesine takılı kalmadım.
son 1.5 senede fransa milli takımında ilk 11 de 2 maçı falan var çünkü
Iyce düşmüş olabilir performansi,bunlar ismali kesecek,iyi giderken.tuhaf işler
Gazla mazla saçmalıyorlar
toreria-barella-otavio üçlüsü var bi hayalim
Tam adamı abi tam adamı geçen sezonun osimhen etkisini yapıp ligi kırar alınmalı gerekirse orta sahaya dennis falan çekelim ama bu adam alınmalıAfrikalı lookmani istemiyordum lakin sinerji icin o gerekli gibi.
Biz kimi aliyozHerif hala diri fransa milli kadrosuna giriyor girmekle kalmiyor 11 oynuyo. Ne kadayifi ihtiyar
Olum buniarin kaç yabancisi var 50 tane orta sahası var. Simanski gidecek herhaldeHerifler kaşla göz arası fransa mt kadrosu kurdu
Olum buniarin kaç yabancisi var 50 tane orta sahası var. Simanski gidecek herhalde
Para vardı akıl yoktuOlum buniarin kaç yabancisi var 50 tane orta sahası var. Simanski gidecek herhalde
fb şampiyon.