Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
433 olduğunda çift oyun kurucu oynamadığımız sürece bir halta yaramaz pek , sette çok rezil ötesi bir takımız çünkü.Torreira-Hakan-Ruiz gibi olurdu yada o tarz 2 oyuncuyla ama bu şekilde yine olmaz bence.Ayrıca 433 yapacağını da pek sanmıyorum ben
Yapmayacagini biliyorum maalesef ama fofana öyle odun felan degil. Tam tersi aslinda.
Su milan ve manutda giden herkes mallasip tuhaflasiyor.
Ben isterim aslinda hiç soğuk degilim fofanaya karsi

bu tarz şutları ve pasları isabet ettirecek biri gerekli

Fofana monacodan gitmisti galiba milana.Monacoda hatirladigim herif alan da kaplayan topta tasiyan ve enteresan bir kilit pas meziyeti olan iyi bir adamdi.Milan da ne halt etti cok bilmiyom calcio diye bir x hesabi var son macinda şabanligiyla baya taş taş malzemesi olmuş italya da.Ben monacoda hatirladigim herifi gozum kapali alirdim

Milli takımda 1.5 senedir oynayan kante
1000060420.webp

gedsondan iyisini alamazsınız

gidin takas para verin alın

sezon içi 3. takım muhabbeti yoksa

Kreatiflik az. Ilkay rotasyon oyuncusu olup oraya Bernardo Silva falan lazım onu da alamayiz zaten.
Yok alamayiz ama teori olarak dogru is olur bence.

Defansif oyuncu ayagi düzgün düsmeyen fofana
Pres gücü yüksek Torreira
Kreatif Sara ya da Ilkay ya da X iste

Cünkü Sane de var kreatif olarak. Bi Baris vs Yunus kalir ne daha cok lazimsa iste.
Burada aslinda bi kreatif bek Lazim olur o nuda jakobs yapabiliyor aslinda sakatlanmazsa + stoperlerimizde iyi dagitiyorlar mala baglamazlarsa

Yapmayacagini biliyorum maalesef ama fofana öyle odun felan degil. Tam tersi aslinda.
Su milan ve manutda giden herkes mallasip tuhaflasiyor.
Ben isterim aslinda hiç soğuk degilim fofanaya karsi
fofana'da teknik falan yetersiz baya üstüne çok aklı giden bir herif dripling falan iyi gayet de bizde kat edebileceği bir alan olmayacak çoğu maç.Sadece Gueye yada Onyedika çöpü gelecekse tercih ederim ben.Benim de beğendiğim oyuncu normalde ama ben daha farkı profile ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum

Demekki kante milli takımın sembol ismi ve iyi adam diye kadroya çağırıp çağırıp kenarda tutmuslar adami

1 sene boyunca maç kadrosuna almamakta rezillik cagirdigin adami

Fofana'yı 1 kere bile izlemedim. Ama profil olarak topla iyi kesici ve süratli fizikli bir adam lazım. Yani tam "Baby Lemina" denilen tabir. 6'ya böyle bir adam için ancak 30-40 verilmeli. Geri kalan tüm odak 10 numara ve Sol kanat olmalı. Sağın alternatifi çok fazla. Sane dışında Yunus Barış hatta Sallai bile sağ açık oynar. Ama sol tarafta oynayan sadece Barış var bu yüzden sezon ortasında Eren Jakobs arkalı önlü oynatmak zorunda kaldık.

Fofana şuanda modric ile.beraber milanı zirveye taşıyor boklamayin adamı bu sene gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt