Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.613
- 5.279
- 1.983
Lookmani mutlaka izlemeliyiz Osimhen ve Lookman bizim aradigimiz ikili.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da öyle geliyorLookman'ı 35'e bırakırlar belkim
kaynak?lookman işi olumsuzmuş, ya bırakırsa diye yoklamışız, beklenti 45 m euroymuş, biz 25 verebiliriz demişiz, vermiyorsanız sözleşmesi bitince alırız demişiz
Singo fiyatınaLookman'ı 35'e bırakırlar belkim
Samiyene yakın olanlar olumsuz bisey demedikaynak?
Sonuna fer koyunca ayip olmuyo amaAyıp birsey
Seni dövdüm hala utanmadan foruma girebiliyorsun. Harbiden yüzsüzsünLokman için 2002 model hasan şaş diyebilirmiyiz
Aldık herhalde o zaman. Gs transferi için en güvenilir kaynak fb muhabirleriAhahahahahah şimdi twitterda gördüm de fbnin essek muhabirleri fbnin lookmana ilgisi yok demeye başlamış
Varmı yeni haber rengimLookman olur gibi sadece ya
Ortasaha konusunda umitsizim
...- Kolpa haber paylaşımı -
İşin sonunda onlar torreira ve osimhen'i alır. Ama diyeyimlokman ve ederson alıp atalantayı çökertip febeye çakalım diyorum
Hatır gönülle iş yapılırsa böyle olur
Mevzu gövde gösterisine döndü zatenLookman transferini cok istememin sebebi en cok Galatasaray taraftari yangin yaptiginda neler oldugunu fb lilerin gormesini istiyorum.3 yil degil 100 sampiyon olsak yonetim yanlis yapiyorsa hoca yanlis yapiyorsa yanlisa yanlis deriz.Kimse 3 sene sampiyon oldum diye basariya guvenmesin.3 kupali Hamza hoca da ilk devreyi goremeden gonderildi Burasi GALATASARAY