Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio Romano: "Açıklamalara rağmen Galatasaray'ın Frattesi'ye olan ilgisi sürüyor. Frattesi, Galatasaray'ın hala hoşuna giden bir oyuncu. Ocak ayı başında durma noktasındaydı, şimdi devam ediyor.

Ocak ayında neden durma noktasına gelmişti; Galatasaray, karmaşık bir satın alma opsiyonu koydurmak istemesiydi. Inter ise 35 milyon euro'luk 4 maç sonra devreye girecek olan zorunlu satın alma opsiyonu istiyordu. Bu mesafe devam ediyor ancak ilgi sürüyor."

Ya herif 1 hafta onceki seyleri soylemis yine.Agiz ishali olmus bu

oglum 20.kez ayni seyi soyluyo adam

Fabrizio Romano: "Açıklamalara rağmen Galatasaray'ın Frattesi'ye olan ilgisi sürüyor. Frattesi, Galatasaray'ın hala hoşuna giden bir oyuncu. Ocak ayı başında durma noktasındaydı, şimdi devam ediyor.

Ocak ayında neden durma noktasına gelmişti; Galatasaray, karmaşık bir satın alma opsiyonu koydurmak istemesiydi. Inter ise 35 milyon euro'luk 4 maç sonra devreye girecek olan zorunlu satın alma opsiyonu istiyordu. Bu mesafe devam ediyor ancak ilgi sürüyor."
Aynı haberi 100.kez soyluyo muptezel herif

40 yılda bir twit attın o da bomboş yorum yapan bir sayfa

3 yılda kazanılan şampiyonluklarda yaşanan zorlukları görmesek inanacağız

Şimdiki yönetimin eski yönetimden iyi olması bizim başarımıza gölge düşürmez, tam fb ağzı bir açıklama olmuş

Göktuğ, aklınca ikidir imalı laf sokma çabasındasın ama bu gerçeği değiştirmiyor bilmeni isterim. Varsa bir görüşün, karşıt fikrin belirt, yoksa rica ederim şuna son ver çünkü sabır testi yok karşında.

Süper kupa için 2 topçuyu yetiştirdiler ve kupaya direkt etki etti dedim, ekmek vereyim banarsın gibi yine imalı bir mesaj attın. Görünen köy kılavuz istemez ama sen herhalde Abd'den göremiyorsun uzak kalıyor sana.

Gidip 5-6 tane oyuncuya teklifte bulunacaklar, menajer önerilerine kucak açacaklar. Kulüpler ile gitmeden temasa bile geçmemişlerdir. 1 aydır yapılan açıklamalar ve gelinen nokta ortada.
Bu iş bilmezliğe karşı 3-4 günde ismi çıktığı gibi bitiren bir rakibin varsa, kusura bakma karşılaştırmayı yaparım. Keşke tersi olsa, Acun gibi birileri olsa da ''Nesyri var, Cenk Tosun var Osimhen'i nerde oynatacağız'' gibi amatörler ve şovmenler ile yarışsak ama durum artık öyle değil.

Bu arada attığın menemen iğrenç gözüküyor bari düzgün bir şey atsaydın.
Menemen için TRT’ye suç atarsın.

Ben de maçın oynandığı staddan, hava durumundan, topçularımızın umursamaz ruhsuz oyunundan, hocanın hazırlıksız olmasından rahatsızım.

Ama itidalli davranıyorum ve sabırla bekliyorum. Rakibin yaptığı hamlelere ah vah etmiyorum. Çünkü biz daha cevabımızı vermedik. Sene sonu şampiyonluk durumuna göre karar veririm diyorum. 3 sene üst üste şampiyon olmuş takıma sene sonuna kadar süre veririm. İşler yolunda gitmemişse sene sonu hocayı ve yönetimi istifaya çağırırız.

Ben bunun hoşuna gidecek başka bişey biliyorum

headcap.webp
Reisin Lookman, Fofana diye gidip Pandev, Dzemaili ile dönecek gibi bir havası var.

aynen 4 mac oynatip 35 milyon öderiz!!!

Şu cümle dümdüz mallık. 3 sene emek veren insanlara hakaret. Fb yönetiminin mallığına bağlamak takımın iskeletini kuran ET'ye saygsızlık. Sahada her türlü zorlukla mücadele eden hocaya ve topçulara haksızlık. Galatasaray 3 sene boyunca bütün zorluklalara rağmen anırta kanırta şampiyon oldu, fenerin yönetimi sayesinde değil.
Saygısızlık değil, bence böyle düşünen herkes şerefsizdir.

Herifler yığınla transfer yaptı, pahalı adamlar alıp durdular. VAR şikesi yapıp durdular. Hepsi bizi durdurmak içindi. Beceremediler. Takım karakterli ve iyi oyunculardan kuruluydu çünkü. Şuna laf eden GSli değildir.

Ins eline yuzune bulastirir apo milano gezisini, elleri boṣ döner de defolup gider

Böylesi daha hayirli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt