- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum size hocam ama diyorum.acaba talibi çıksın diye mi bilemedimFurkan koçak yerine yusufu oynatmak için kafayı yemiş olması lazım bi insanın
Yok o zaman kadronun rezilliği çıkıcak ortaya, yönetim ve teknik heyetin kepazeliği çıkcak ortaya.Alt yapıyla çıkıp Yenilsek bu sefer Fethiye’ye bile kaybettik diye delirecek Milet
taliplik bi durumu yok ki artıkKatılıyorum size hocam ama diyorum.acaba talibi çıksın diye mi bilemedim
Tedesco tarzı td yok mu hemen alalım
gidin geleceğin mctominayına bari parayı basın 30-40 verin valenciaya da gözümüz topçu görsün
BilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 311398
Tedesco tarzi dedin diye söylüyorum.
Şimdi dusundumde tedesco dan iyi bile hatta 1 tane sampiyonluğu var herifin. Tedescoda yok mesela.Bilmiyorum
Maaşını istiyormus diyorlardı sanki..taliplik bi durumu yok ki artık
feshedicez gidecek
Jk bizden beter reis bari avrupadan bir takima geceydinAllaaaaaaaaah Rafa Silvaaaaaaaa

İkna edebilirsen bu olabilir ama egosu olan bir hoca Fatih Terim ile 3 gunde birbirine girerEşref Hamamcıoğlu: "Bu Galatasaray'da bir futbol aklı yok. Sportif A.Ş.’de eksik olan futbol aklı için çözüm Fatih Terim’dir."