- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sempatik bakiyor ne lan. Yemin ederim her dönem baska bi sacmalik duyuyoruzNoa Lang, Galatasaray'a sempatik bakıyor. Galatasaray'ın seçeneklerinden biri. (Burhan Can Terzi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sempatik bakiyor ne lan. Yemin ederim her dönem baska bi sacmalik duyuyoruzNoa Lang, Galatasaray'a sempatik bakıyor. Galatasaray'ın seçeneklerinden biri. (Burhan Can Terzi)
@Berkay Emeklier yengeye selamlarBuna katılıyorum bugün eşim bile Kaan in götu fena büyümüş çok kilo almış dedi
Umalımda iyileri denk gelse bari diyelim.Direkt bir hedef yok.
Menüde 10 çeşit lezzet var, hangisi uyarsa onu alacağız.
![]()
+Berkay Karapoemirhan ilkhan
nelsson (kiralık sözleşme iptal)
zeki çelik
ok muyuz
Tövbeemirhan ilkhan
nelsson (kiralık sözleşme iptal)
zeki çelik
ok muyuz
Direkt bir hedef yok.
Menüde 10 çeşit lezzet var, hangisi uyarsa onu alacağız.
![]()
İyi de o çin alfabesitolgahan'ın yanındaki japon alfabesi güven veriyor ne yalan söyleyelim
döviz baskılanıyor ülkedeAciklamaya bakarsak, yine abuk zubuk para harcayip maas gideri artik herhalde 100 milyona yaklasacak. Fb'de devam para harciyor ve aldiklari ve istedikleri isimlere bakarsak, bunlarda hayvan gibi para harcayacak.
Bu paralar nerden geliyor? 3-3,5 sene icinde nasil bu kadar zipladi takimlar ben anlamiyorum. BJK bile baya para harcamaya basladi.