Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can sıkıntısından Frattesi'yi olumlamaya çalıştım
bu herif Sassuolo'da acayip iyi oynamış
tam aradığımız herif gibi oynamış

Sassuolo o dönem 4-2-3-1 oynamış, kanatlarda ters ayaklı Hamed Jr Traore ve Berardi
forvet arkasında Raspadori, ileri uçta Scamacca

çift pivotta Maxime Lopez ile oynamış. Lopez defansif yükü çekmiş büyük oranda, fakat Frattesi'nin de defansif istatistikleri hiç fena değil
baya mesafe kat ediyormuş ve ikili mücadelelerde iyiymiş

bilemiyom birden ısındım bu transfere
zaten o dönem bir sürü kulüp yarışmış ve Inter almış
şimdi bile Juventus ve Roma baya istiyor

Inter'in orta saha kurgusu çok farklı, oraya adapte olamamış olabilir
Ayrıca Inzaghi aşırı evlatçı ve rotasyon düşmanı bi hoca
Favorilerini kesip de çocuğa düzgün bir şans vermemiş de olabilir

Bu transfere hayvan gibi sıcağım artık
Maaşı bence zaten düşük olamaz. Herif Inter'de 3m net garanti maaş alıyomuş. Bizim 4'ten az vermemiz zor

Bonserviste biraz fiyat kırabilmeliyiz ama. Şartlı opsiyonlu kiralık taksitli total paket 25'e bitebilir bu transfer
Sence bizim orta saha kurgumuza uygun mu.
Gelecek oyuncu = amele pozisyonu olacak. Bizim futbolumuz bu olduğuna göre oyuncunun br önceki yerde en iyi oynadığı değil saha içinde bizim oyun şablonumuz gibi oynayan maçlarda ne yapabileceği tartışılmalı.
Bu bir maç dahi olsa bize doğru sonuç verir.

Bizde kimse defansif müdahale yapmıyor, yapamıyor topu söküp alabilme gibi bir kabiliyete sahip değiliz yada tercih etmiyoruz bu da bize olumsuz yasıyor.

Neden

Torreira gerçekten Maxime Lopez kadar top oynayamaz mı

Bu arada bana da düşündükçe Torreira için ideal olan şey üçlü orta saha gibi geliyor

Fakat OB hayatta üçlemez orta sahayı birkaç maç haricinde
Toreiranın olduğu her os kurgusu defolu olur

Anca 3lü os kurulursa defoları minimize edilebilir ama geçen de dediğim gibi onu minimize edeyim derken genel kadro birbirine uyumlanamıyor bütünlük sağlanamıyor

Toreiranın olduğu her os kurgusu defolu olur

Anca 3lü os kurulursa defoları minimize edilebilir ama geçen de dediğim gibi onu minimize edeyim derken genel kadro birbirine uyumlanamıyor bütünlük sağlanamıyor
son 3 yılda futbol değişti, torreira gibilere yer yok bunu ne zaman anlayacağız acaba. ne top sürebiliyor ne adam eksiltiyor, badou tarzı adamlar karşısına gelince sümük gibi atıyorlar kenara

Kenan daviesi ismi geçmiş

Şu icardi gitsin de osi ada çağrı rotasyonuna bile okum ben

Lemina ceza yerse Tor zaten cezali Antep macinda, bari Fofana'yi alin gelin de ciksin hemen Antep macina ilk 11'de.

Kupa finali olduğu için kupada çekmeyecek mi 4 maç altı olursa Lemina
Super Kupa maci oldugu icin orasi belli degil sonucta bu Turkiye Kupasi formati maci degildi ben azindan oyle biliyorum. Lig maclarina yansitirlarsa sasirmam. TFF talimatlari ne diyor ona bakmak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt