Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne bilim abi ali naci kimi keseceksin demiş bende o zaman takas edelim dedim
hqdefault.webp

Bu Lookman çok abartılıyor. Abi bize 10 numara, yedek kanat ( santrfor oynayabilen), yedek stoper, merkez ortasahaya da alternatif lazım.

Atalanta 25'den fazla paraya satamaz adamın sözleşme bitiyor seneye + yaşı var hayal dünyasında yaşıyolar

Kimin performansi daha iyiyse o oynar şu kimi kesecek denildigi zaman şunu yapasim

geliyor ne bayık muhabbet bu ya

Malesef aynı fikirdeyim.

Ali Naci Küçük: "Lookman için Atalanta kulübünün istediği bonservis bedeli 40 milyon euro. Oyuncunun istediği maaş 9 milyon euro. Galatasaray şimdi Barış'ı mı kesecek, Sané'yi mi kesecek, Yunus'u mu kesecek? 30 yaşına yaklaştı artık Lookman. Artı Lookman Premier Lig'de yapamamış, Almanya Lig'inde yapamamış, Atalanta'da teknik direktörüyle kavga etmiş. Bazen havuza bir oyuncu düşüyor ve Messi-Ronaldo muamelesi görüyor.Ben Lookman'ın, Osimhen vari o bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Ve Galatasaray bu transferi 40'lara falan yapmamalı bence. Barış'ı satacaksan olur. Barış'ı satma gibi bir aksiyonun var mı? Yok. Sané? Yok. O zaman Galatasaray'ın orada rekabeti artıracak, skoru değiştirebilecek, Barış'ı zorlayacak bir isme ihtiyacı var
Tek başına Avrupa ligi alan bir adamı öyle bir yazmışki gören Sinan gümüş sanar muhabirlerin kendi fikrini beyan etmesi beni çıldırtıyor elde 2 tane kanat var yazıylada iki rakamlada 2 sane veya barışa bişey oldu mu tezeği avuçlucaz

Arthur Atta fena topçu durmuyor. Gedson gibi top taşıyabiliyor. Pas tekniği ondan daha yüksek ama ikili mücadeleleri onun kadar iyi durmuyor gibi ama gelişir.

Şöyle bir adam alıp gelseler çoğu kişinin sesi çıkmaz ama onlar illa 35 milyonluk € Frattesi veya Hakan kazığını sokup elit oyuncu aldık derler. Maaşları da cabası...

Fb kante guenduzi alırken ismail yüksek'i mi kesecek diyor mu. Veya asencio alırken talisca'yı kesecek diyor mu
Şu aşamasa hem orta sahaya hem kanada 40 bonservis 8-10 yıllık ücret vermek bana doğru gelmiyor.Alınıyorsa alınsın üzülecek değilim ama iyi planlanmazsa yeni sezonda elimizi bağlar.

Bunların en kısa süre dediği yine 4-5 Şubat falandır, geçen sene transferin son günü Okan tvde taraftar çok aceleci hata yaptıracak bize diye yakınmıyor muydu ?

Şu aşamasa hem orta sahaya hem kanada 40 bonservis 8-10 yıllık ücret vermek bana doğru gelmiyor.Alınıyorsa alınsın üzülecek değilim ama iyi planlanmazsa yeni sezonda elimizi bağlar.
Öyle diyebilirsin de onu bunu nasıl yedek oturtacağız olayı büyük takım için konuşulmamalı bence. Büyük takımda kaliteli oyuncular da yedek oturur iyi oynayan formayı kapar

Osteriti cezayı bu akşam kupa maçında çekecek yani normalde Perşembe yerine bugün açıklamışlar.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt