Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu Fofana iki yıl önce Fransa'da çılgın atan Fofana degil haberiniz olsun. Aynı oyuncu ama o gitmiş başkası gelmiş gibi inanılmaz kötü futbol oynuyor ve İtalya'da çok eleştiriliyor. Geunduzi bile benim gözümde 3e 4'e katlar şu an Fofana'yı. Hele 40 istiyor falan külliyen yalan. 20 versinler Milan bugün satar bak bugün. O derece formsuz ve kötü. Aman diyim aman. Onu alacağına git Maestro çek daha iyi.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fofana 25 , lookman 30 , gueye 20.Devre arasi diye maksimum ederleri bunlar bu arada ama işte sen anca şimdi baslarsan daha fazla verirsin.Bir de fbnin gidip guendouziye de ederinden fazla vermesi sıkıntı yaratıyor bence, o parayı gören diğer italyan kulüpleri tabii dahasini ister senden de

OULAİ: Net söylüyorum fiyatı neyse alınmalı adam karın tokluğuna oynuyor 0.5 ile 1€ arası bir maaşla 19 yaşında muazzam bir potansiyel, 25€ temiz hemen veririm, korkunç maaş vermeyeceksin, satış garantin var, gelişimi devam ediyor, bu hali bile üst düzey olan, gözünün önünde olan adamı bırakıp, posası çıkmış son transferi olacak senelik maliyeti Oulai'nin 10 katı olacak isimleri gitmeyin artık, Batagov ve Oulai maaşları ve yaşları göz önüne alınırsa düşünmeden transfer edilecek 2 öncelikli oyuncu.

tüm türk takımlarında tutma oranı yüksek lig olabilir serie a
Diğerlerini hatırlamıyorum. Fb'de bizim elimizden kaptıkları Pedro vardı tutmayan. Eskilere gittiğimizde bekleneni alamadığımız Pandev ve Dzemaili vardı ama orada biraz takımın genel kalitesi de etken olabilir.

Cunku bizi Arabistan 2 diye bellediler.
Enayi bulunca öpecek napacak
Tamam onun da etkisi var, hele hocan çıkıp maliyet sıkıntısı yok, ne gerekirse harcarız derse ve yönetiminde aciz gözükürse fiyatı en yüksekte tutarlar, pazarlığı en yüksekten yaparlar. Fakat başka ligden teklif gelse 15-20 falan mı isteyecekler ki?

Ayrıca madem enayi bulmuşlar ve bu topçular kötü, -hem onlar hem biz öyle yazıyoruz- niye bu fırsat ayağımıza gelmiş diyerek satmaya yanaşmıyorlar?

OULAİ: Net söylüyorum fiyatı neyse alınmalı adam karın tokluğuna oynuyor 0.5 ile 1€ arası bir maaşla 19 yaşında muazzam bir potansiyel, 25€ temiz hemen veririm, korkunç maaş vermeyeceksin, satış garantin var, gelişimi devam ediyor, bu hali bile üst düzey olan, gözünün önünde olan adamı bırakıp, posası çıkmış son transferi olacak senelik maliyeti Oulai'nin 10 katı olacak isimleri gitmeyin artık, Batagov ve Oulai maaşları ve yaşları göz önüne alınırsa düşünmeden transfer edilecek 2 öncelikli oyuncu.
50 istiyorlar adamlar

Futbol piyasasi için 25-30-35 normal rakam artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt