Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.501
- 14.474
- 1.398
bunu bilemeyenler de var sergen'imCan armandoyu reşit can ozbudak da soyluyo
Bunu bilse ne olur yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu bilemeyenler de var sergen'imCan armandoyu reşit can ozbudak da soyluyo
Bunu bilse ne olur yav
Abi 10 milyon yavro verdik sanırım ama değer beBu Can Armando’ya neden bu kadar anlam yükleniyor.? Çok mu iyi.? Patlamaz inşAllah.
Vay Cimbom naberSamiyen habere biat etmek durumundayız her şeyi biliyor her şeyi
Erden Timur,gardi olmasa Sivasspordan çöpleri getirirdi bunlar. Kavukçu, Hatip mi getirdi bunları geçiniz efendim
uA transfer grubunda bilgiler topluyom akşam atarım özeldenVay Cimbom naber
uA transfer grubunda bilgiler topluyom akşam atarım özelden
Evet ama şu noktayı unutma, burada kritik isim gardi. Gardi olmadan bu transferler olmazdı. Bizim zaten erdenntimuru övme sebebimiz gardi ile çalışmaya başlaması. Pazarlık aşamasında yani yöneticinin devreye girdiği aşamada erden timur farkını ortaya koyuyordu. Nasıl bir fark ? Daha iyi pazarlıklarla daha uygun maliyetlere getirdi yıldız oyuncuları. Mesela gardi bu yönetime de torreira ve sanchez bulur ama şu anki yöneticiler 6 milyon ve 9.5 milyona alamaz çok daha pahalıya gelirleraynı şeyler osimhen sane için de geçerli o zaman
Kulüp TV'si ve yetkilisi yoktu bakalım oyuncu kime geldi?Teminden beri Sami Yen Habere demediginiz yoktu bak Maradona gelmis, simdi ozur dileyecek misiniz![]()

Bu normal ki gecen yaz doneminde yine bir oyuncuyu alirken kimse gitmemisti simdi hangi oyuncuydu o aklima gelmiyor.Kulüp TV'si ve yetkilisi yoktu bakalım oyuncu kime geldi?![]()
Sor adminlerine mesajları hüsnümKolpaya son verelim dostum biz seni boyle de seviyoruz
Sor adminlerine mesajları hüsnüm![]()
A takım tecrübesi olmayan bir oyuncu anlam yükleyen de yok. Şuanda yönetime sallamak için aracı görevi gördüğü için bu kadar gündem oldu benim tahminim.Bu Can Armando’ya neden bu kadar anlam yükleniyor.? Çok mu iyi.? Patlamaz inşAllah.
Hüsnüyü görüntülü araSor adminlerine mesajları hüsnüm![]()
Samiyen habere biat etmek durumundayız her şeyi biliyor her şeyi