Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada Torreira, Sara, Lemina, İlkay var. Kanat-hücum transferi birinci öncelik olmalı en fazla burada rotasyona ihtiyaç duyuyoruz ve oyuncuların form durumu savunma oyuncularına göre daha değişken oluyor. Şuan 3 isim de iyi ama Sane lig başında kötüydü, Barış transfer haberlerinden sonra haftalarca çok kötü oynadı, Yunus sakatken takım kabız oldu üretemiyorduk. Şuan üçünün de iyi görünmesi kimseyi yanıltmasın bu bölge en kritik bölge. Zaman zaman hepsi bile aynı anda sahada olabilir. Orta saha transferi birinci öncelik değil.

Orta sahada Torreira, Sara, Lemina, İlkay var. Kanat-hücum transferi birinci öncelik olmalı en fazla burada rotasyona ihtiyaç duyuyoruz ve oyuncuların form durumu savunma oyuncularına göre daha değişken oluyor. Şuan 3 isim de iyi ama Sane lig başında kötüydü, Barış transfer haberlerinden sonra haftalarca çok kötü oynadı, Yunus sakatken takım kabız oldu üretemiyorduk. Şuan üçünün de iyi görünmesi kimseyi yanıltmasın bu bölge en kritik bölge. Zaman zaman hepsi bile aynı anda sahada olabilir. Orta saha transferi birinci öncelik değil.
Bunu niye kimse görmüyor acaba? Bizim orta saha ihtiyacımızı kim söyledi

Kavukcuya sormuşlar nereye gidiyorsun
Fabiana demiş
Bu bacaklarla zor demişler
Kavukcuda olsun varamasam da yolunda ölürüm demiş
Anlayana..
Brainrot GIF

Sence cok tifil olmaz miyiz istedigin diziliste ? Beni en cok dusunduren kisim bu .. Orta sahada hava topu direk 0a iner...Onun disinda sizeli oyuncu ister istemez alan kapatiyor bizde oyle bir olay da kalkacak..
Sanki su yirenky denen eleman gibi birini bulsak daha cok ise yarar ..Gerci o da yetenek olarak Oulai'ye gore baya geride gorunuyor..
Ben en cok Silas Anderseni begendim videolarda herif regen Rice gibi duruyor ..Tabi bir macini izledin mi desen yok

Fildişinde izledim staminası çok iyi ufak tefek olduğuna bakma herkesle çarpışıyor çocuk,toreira çarpışamıyor mesela

Fabiana demiş
Anlayana..

Elemanda hafif bir joao felix havası var ya batacak ya cıkacak

Şu transfer aptallığı bitmiyor ya

Son gün aldın diye Singo’yu ucuza mı aldın, bonservisi de maaşı da kitlediniz en yüksekten

Uğurcan’ı ya da İlkay’ı ucuza mı aldın

Ne boka yaradı son gün almak da hala mal gibi bekliyorsun

Rakibin Musaba ile Genduzi’yi aldı direkt maça çıkaracak, yarın bok gibi kadroyla çıkmanın bile önüne geçmeye çalışıyorlar sen neyi amaçlıyorsun.

Gelmek için kendini yırtan Lemina olmasa geçen yıl şampiyonluğu veriyordun hala kem küm.

Aptallığın da bir sınırı var artık

Fabiana demiş
Anlayana..
Şu yazdığını sen anladıysan ben hiçbirşey bilmiyorum.

Süper ligin zengin lideri diye haber yapmışlar yapmayın abi millet bizde çuvalla para var sanıp 40-50 çekiyor sonra

Şu transfer aptallığı bitmiyor ya

Son gün aldın diye Singo’yu ucuza mı aldın, bonservisi de maaşı da kitlediniz en yüksekten

Uğurcan’ı ya da İlkay’ı ucuza mı aldın

Ne boka yaradı son gün almak da hala mal gibi bekliyorsun

Rakibin Musaba ile Genduzi’yi aldı direkt maça çıkaracak, yarın bok gibi kadroyla çıkmanın bile önüne geçmeye çalışıyorlar sen neyi amaçlıyorsun.

Gelmek için kendini yırtan Lemina olmasa geçen yıl şampiyonluğu veriyordun hala kem küm.

Aptallığın da bir sınırı var artık
Reis bu süreç yönetimlerinde bi iq eksikliği sezmiyor musun? Bunlar nasıl böyle milyrlık şirketler kurmuşlar

Reis bu süreç yönetimlerinde bi iq eksikliği sezmiyor musun? Bunlar nasıl böyle milyrlık şirketler kurmuşlar
28inden sonrası diye kendilerini kandırmışlar bir yalana inanmışlar işte.

Geçen yıl devre arasında da Lemina ve Eren dışında alınanlar yazın gönderildi, yine çoğunu son günlere bırakmıştık, bazı aptallıklar bitmiyor.

İseten fb 3m fazla verdi demiş genduziye maça yetiştirmek için. Bunlar mal mı ne yapabilir genduzi anasını satayım. Keşke 11 çıksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt