Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.249
- 23.766
- 2.393
Tutuşmuş bunlar dün ki yalan haberden sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu niye kimse görmüyor acaba? Bizim orta saha ihtiyacımızı kim söylediOrta sahada Torreira, Sara, Lemina, İlkay var. Kanat-hücum transferi birinci öncelik olmalı en fazla burada rotasyona ihtiyaç duyuyoruz ve oyuncuların form durumu savunma oyuncularına göre daha değişken oluyor. Şuan 3 isim de iyi ama Sane lig başında kötüydü, Barış transfer haberlerinden sonra haftalarca çok kötü oynadı, Yunus sakatken takım kabız oldu üretemiyorduk. Şuan üçünün de iyi görünmesi kimseyi yanıltmasın bu bölge en kritik bölge. Zaman zaman hepsi bile aynı anda sahada olabilir. Orta saha transferi birinci öncelik değil.
Kavukcuya sormuşlar nereye gidiyorsun
Fabiana demiş
Bu bacaklarla zor demişler
Kavukcuda olsun varamasam da yolunda ölürüm demiş
Anlayana..
Tutuşmuş bunlar dün ki yalan haberden sonra
@SimitçiMathys Tel ara transferde gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. (RMC)
Sence cok tifil olmaz miyiz istedigin diziliste ? Beni en cok dusunduren kisim bu .. Orta sahada hava topu direk 0a iner...Onun disinda sizeli oyuncu ister istemez alan kapatiyor bizde oyle bir olay da kalkacak..
Sanki su yirenky denen eleman gibi birini bulsak daha cok ise yarar ..Gerci o da yetenek olarak Oulai'ye gore baya geride gorunuyor..
Ben en cok Silas Anderseni begendim videolarda herif regen Rice gibi duruyor ..Tabi bir macini izledin mi desen yok
Şu yazdığını sen anladıysan ben hiçbirşey bilmiyorum.Kavukcuya sormuşlar nereye gidiyorsun
Fabiana demiş
Bu bacaklarla zor demişler
Kavukcuda olsun varamasam da yolunda ölürüm demiş
Anlayana..
Reis bu süreç yönetimlerinde bi iq eksikliği sezmiyor musun? Bunlar nasıl böyle milyrlık şirketler kurmuşlarŞu transfer aptallığı bitmiyor ya
Son gün aldın diye Singo’yu ucuza mı aldın, bonservisi de maaşı da kitlediniz en yüksekten
Uğurcan’ı ya da İlkay’ı ucuza mı aldın
Ne boka yaradı son gün almak da hala mal gibi bekliyorsun
Rakibin Musaba ile Genduzi’yi aldı direkt maça çıkaracak, yarın bok gibi kadroyla çıkmanın bile önüne geçmeye çalışıyorlar sen neyi amaçlıyorsun.
Gelmek için kendini yırtan Lemina olmasa geçen yıl şampiyonluğu veriyordun hala kem küm.
Aptallığın da bir sınırı var artık
Bence vermez marsilya onuGouiri'nin imkanı filan yoksa Tel'i kaçırmayalım.
28inden sonrası diye kendilerini kandırmışlar bir yalana inanmışlar işte.Reis bu süreç yönetimlerinde bi iq eksikliği sezmiyor musun? Bunlar nasıl böyle milyrlık şirketler kurmuşlar