Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.281
- 15.102
- 1.878
Yav bir tane ergen ortaya atti diye yüzsüz gibi hala fabian ruiz haberi yapıyorlar.Aynen ruize teklif attık ama lequipe,romano kimsenin haberi yok
Cok gizli bir operasyondu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bir tane ergen ortaya atti diye yüzsüz gibi hala fabian ruiz haberi yapıyorlar.Aynen ruize teklif attık ama lequipe,romano kimsenin haberi yok
Zaten bizim hala yıldız başkalarının tabiri ile "baba" oyuncu bakmamız çok saçma. Takımda zaten öyle bir çok isim var. Bizim hazır ama yaşça genç 15-20 milyon vb. gerekirse para vereceğimiz Lemina yerine oynatabileceğimiz ve orta sahaya alanı savunan ve sertlik katan 1 oyuncu ile potansiyelli bir adet sol kanat yedeği alsak yeterli olacak. Yıldız isim ile kafayı bozmuşlar bizimkiler.Onların güçleniyor olması ayrı bişey, ben bizden iyi olamazlar dedim
Hangi topçuları bizim as 11imize girebilecek? Bizim 11e transfer yapmamız çok zor zaten kadro fazlasıyla iyi yeter ki derinlik katabilecek 2-3 sporcu alalım
ee vardi hasanimZaten bizim hala yıldız başkalarının tabiri ile "baba" oyuncu bakmamız çok saçma. Takımda zaten öyle bir çok isim var. Bizim hazır ama yaşça genç 15-20 milyon vb. gerekirse para vereceğimiz Lemina yerine oynatabileceğimiz ve orta sahaya alanı savunan ve sertlik katan 1 oyuncu ile potansiyelli bir adet sol kanat yedeği alsak yeterli olacak. Yıldız isim ile kafayı bozmuşlar bizimkiler.
Bi ara ne abartiyordu bizim taraftar. Bizim taraftarın sevme kriteri çok koşması başka kriterlerle ilgilenmezler.YOK MU ULAN CALEB EKUBAN GİBİ TOPÇU
Tam aradığımız adam
Aklım almıyor bu politikayı, mesela Lemina ile dakika paylaşacak bir ismi almak, Lemina yerine direkt oynayacak birini almaktan daha makul değil mi?Zaten bizim hala yıldız başkalarının tabiri ile "baba" oyuncu bakmamız çok saçma. Takımda zaten öyle bir çok isim var. Bizim hazır ama yaşça genç 15-20 milyon vb. gerekirse para vereceğimiz Lemina yerine oynatabileceğimiz ve orta sahaya alanı savunan ve sertlik katan 1 oyuncu ile potansiyelli bir adet sol kanat yedeği alsak yeterli olacak. Yıldız isim ile kafayı bozmuşlar bizimkiler.
Bizden iyi olur ya da olmazdan ziyade, hava ve özgüven kazanacakları kesin. Şampiyonluk biraz da buradan geçiyor. Son viraja kadar özgüven ve motivasyonu kaybetmemek lazım. Bunun için de devre arası bir kaç takviye ile tazelenmek hiç de fena olmaz.Onların güçleniyor olması ayrı bişey, ben bizden iyi olamazlar dedim
Hangi topçuları bizim as 11imize girebilecek? Bizim 11e transfer yapmamız çok zor zaten kadro fazlasıyla iyi yeter ki derinlik katabilecek 2-3 sporcu alalım
Baya iyi topçuyduBi ara ne abartiyordu bizim taraftar. Bizim taraftarın sevme kriteri çok koşması başka kriterlerle ilgilenmezler.
Senede 3 gol atan sahane forvet. Ama çok koşuyorBaya iyi topçuydu
Bizim taraftar niye abartsın anlamadım
Senede 3 gol atan sahane forvet. Ama çok koşuyor
İlla başka isimde vardır zaten. Ama işte yıldız ile kafayı bozmuşlar sanki. Keşke 15-18 verip alsak Sangare'yi mesela ama bu sezon 2 takımda oynadığı için transfer yapamıyor şu an. Yoksa tam istediğimiz adam. @Alper Altun 'adminin yazdığı Muaku'ya Lille kaç para ister mesela? 15-20 eğer inanıyorsan o potansiyele ver maaşı uygun olur koy 11'e. Böyle genç oyunculara ihtiyacımız var artık 11'e koyacağımız özellikle orta sahada.ee vardi hasanim
Rapid Wiende tam aradigimiz o baby lemina uyucak, Mamadou Sangare vardi 8m lens yapti, adam ucuyor.
kanat olarak da gouri veya lang kiralayabiliriz.
Eski usul net yaZurna dürüm mü ekmek arası eski usul mü hocam