Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabian Ruiz çok önemli transfer olur,başka kapıları da açar da,geleceği olan gençler olmakta önemli

Hepsi yildiz olmak zorunda değil avrupa kupası hedefi için

Bu bernardo silva işi çok içime sinmiyor ama ligi alır en azindan

Dün önüme bir video düstü Can Armandonun sınıf arkadaşı yorumlamış Can küçüklüğünden beri Galatasaray taraftarıymış
Valla bu cocuktan cok buyuk yetenek cikacagini dusunuyorum ama bu nokta bence onemli gercek Galatasarayli gibi seylere pek inanmiyorum.Cunku Almanya milli takimi alt yas kategorisinde oynamis Arjantin alt yas kategorisinde oynamis muhtemelen Turk milli takimina dogru gidiyor is.Kariyerini duygusalliktan cok tam profesyonel dusunce olmamakla beraber isine geldigi gibi yonetiyor.

Şu acuna falan bulasmasa ve barcelonadaki evi seda sayanın oğlu engincanlarla falan doldurmasa 2 sene daha avrupada kalirdi.rahatina düşkün biraz ama iyi adam.hata yapsa bile düzeltmeye çalışıyor her zaman

Bernardoyu bu sene çok izledim maalesef bitme emareleri gösteriyor hala çok koşuyor ama hiç riskli ve yaratıcı oynamıyor artık

Brahim Diaz 40 milyon + bonus
Dennis Ahmet + 7 ( önce fener maçını oynasın)
Tel - 3 milyon + opsiyon

Hayırlı uğurlu olsun. Bu sezonu yine domine ederiz.

İlkay güven vermiyor,
Sara şimdilik iyi ama büyük resme bakınca tatmin etmiyor,
Lemina takım için çok önemli ama yoğun tempoyu kaldıramıyor,
Torreira direkt 11 e yazabiliriz diyeceğimiz tek isim !
Şu noktada bizim transfer sezonu başlar başlamaz bir orta saha oyuncusuna imza attırmamız gerekirdi.
Kullan ya da kullanma Berkan ı da yolluyorsun.
Şimdi de büyük isimler peşinde koşturuyorsun ama senin net 2 tane ilk 11 e, 1 tane de rotasyona oyuncu alman lazım. Yani böyle bir plan varmış gibi de gelmiyor ?
Endişeliyim.

Bernardo silva tamamen maliyet hesabina bagli bir transfer olur dusuncesindeyim.

Bilgim yok, kontrati mi bitiyor yoksa bonservis muhabbeti olacak mi?

Sane gibi alacaksan ok, ustune 20+ bonservis vereceksen genc adam tercih edilmeli. İsim cok guzel ama "son demler" modunda olacaksa hayirli bir transfer olmaz gibi.

Birde 10 +4 kuralina mi geciyoruz? Oyle detay da var

Silva Benifca'ya dönmeyi istiyor diye haberler görmüstüm 2-3 ay önce. Sözlesmeside bitiyor. Yazin belese oraya giderse sasirmam

Bernardo silva tamamen maliyet hesabina bagli bir transfer olur dusuncesindeyim.

Bilgim yok, kontrati mi bitiyor yoksa bonservis muhabbeti olacak mi?

Sane gibi alacaksan ok, ustune 20+ bonservis vereceksen genc adam tercih edilmeli. İsim cok guzel ama "son demler" modunda olacaksa hayirli bir transfer olmaz gibi.

Birde 10 +4 kuralina mi geciyoruz? Oyle detay da var
Yazın kontratı bitiyor

Portekiz ve İspanyollar etrafında dönüp duruyoruzda bunlar biraz homesick oluyor genelde. Bernardo bize gelse 2 ay sonra benfica diye tutturabilir. İyi araştırmak lazım.Birde çok sistem oyuncuları olduklarından ispanyollarada biraz soğuk bakıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Silva Benifca'ya dönmeyi istiyor diye haberler görmüstüm 2-3 ay önce. Sözlesmeside bitiyor. Yazin belese oraya giderse sasirmam
Tugayım Bernardo Benfica ya dönecekse Di Maria gibi 36 yaşında döner. Bernardo yazın büyük kontrat kovalayacak ya da 1 yıl daha City yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt