Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.394
- 91.359
- 5.093
Yok. Ters etki yapıp orangutana dönüşmüş.hamam otu iş görmüyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok. Ters etki yapıp orangutana dönüşmüş.hamam otu iş görmüyor mu
Diyelim ki öyle?
Forumumuzun değerli üyelerinden Yusuf Kara komple vücut epilasyona gidiyormuş. Bu gelişme sonrası nöbete konsantre olamamaktayım.
Her transfer dönemi
Olabilir sordum sadece de mesajı niye editlediniz @modlarDiyelim ki öyle?
Yahu çıkan haberlere istinaden diyorum, erken yapacağız transferleri vs diyeO sırada takımında İcardi, Sane, Osimhen gibi yıldızlar vardır.

Orta sahaya gerek yok diyordu dünForumumuzun değerli üyelerinden Yusuf Kara komple vücut epilasyona gidiyormuş. Bu gelişme sonrası nöbete konsantre olamamaktayım.
Sertleşme sorunu varmış Bizim yonetimdeO zaman yapacak bir şey yok ama ikinci dediğim kısım geçerli hala.Gs yönetimi sertleşmeli artık
Bu nöbeti boykot ediyorum boykot
O sırada bu futbolcuları getiren gardi bu transfer döneminde işin içinde var mı bilinmiyordurO sırada takımında İcardi, Sane, Osimhen gibi yıldızlar vardır.
Şu fitteki adami ve arkadaki podolskili brumali ve muslerali takimi de jongla semih kayayla oynattilarO sırada bu futbolcuları getiren gardi bu transfer döneminde işin içinde var mı bilinmiyordur
O haberleri yapanlar zaten GS kurallarını bilmiyor. GS'de yazılı kural son 10 gün asıl hareketlilik olur kış aylarında yazın ise son ay hareketlilik başlar. Sane tamamen 10 yılda bir olan iştir.Yahu çıkan haberlere istinaden diyorum, erken yapacağız transferleri vs diye![]()