Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim gibi takım dediğin ne yahu Ali. adam kıçı kırık marsilyadan geliyor. Yunus daha iyi yapar 10 no işini, bu adam dar alanda çalımı basacak bir tip
Vallahi bana yunus veya saranın 10 oynaması daha garip geliyor neyse.
Konumuz şu bizim takımda ofansif skorer orta saha yok ve transfer edilmeli

#galadatransferbitmez

Şakasız öyle. Lookman harici barış kesebilecek bizim alabileceğimiz adam yok.
Zaten barışı kessin diye değil, sakatlanırsa veya maç 2-0 vs dinlensin diye oyuncu alınmalı

Genç gurbetçi olarak başarılı transferimiz var mı tarihimizde?

Ya menajeri veya bizdeki birileri iyi PR yapıyor yada bu oyuncu bize gelmiyor.

Can galiba boeyi bayerne keremi benficaya gönderdiğimiz ve muhtemelen barışı yazın bir yere filan göndereceğimizi görmedi henüz hala imzalamadığına göre

Geçen sene Sane’yi devre arasında bitirdiğimizi açıkladı ya yöneticiler bizim muhabirlerin kolpalıklarına yeni bahane çıktı. Haber alamayan sezon sonu için görüşülüyor haberi girecek. Bernardo Silvayla başladılar.

Bizim yönetim de sürekli 20’lik adam kovalayacak anlaşıldı. Bir kaç tane düşük ücretli Sallai profil adam almak lazım ne zaman anlayacaklar acaba

Genç gurbetçi olarak başarılı transferimiz var mı tarihimizde?
3381-1696412746.jpg

Skill videolarına göre iyi oyuncu.
İnş gelişebilir tabi
Videolar hepsi alt yapı daha A takım tecrübesi yok. Çok üst düzey beklemiyorum açıkcası ben. Çok üst düzey olan oyuncular bu yaşlarda A takımda süre almaya başlıyorlar çünkü. Beklentiyi doğru ayarlamak lazım. Gelirse Fethiye maçında oynasa iyi olur ama.

A takim seviyesinde tek bir maci bile yok

Gider as oyuncu olurum beklentisi yoktur diye tahmin ediyorum eger realist kafa yapisi varsa

Eyüp aydin da ayni sekilde geldi,sans verildi ama kullanamadi

Iki sezon önce evimizde antalyaspor ile oynadigimiz macta eksiklerden dolayi sans geldi sonradan oyuna girdi,pas yapmak yerine calim atmaya kalkti kendi yari sahamizda ve tek farkli önde oldugumuz macta az daha berabere kaliyorduk

Kim olursa olsun a takim seviyesinde oynamamis bir oyuncu bize transfer oldugunda her an sira gelecekmis gibi kendini idmanlarda hazir tutmali ve sans geldiginde dagilmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt