Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.441
- 2.944
- 1.148
Psg marsilya macina bakiyom bu guri iyi herifmis alalim bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durum bu. Bence bizim kulüpte para kalmadı habire sallıyorlar 30-40 diye. Sonra da yazın alıcaz diyip ağustos sonunu beklerler
Orada olacağızYarin 16da herkesi istanbul havalanina davet ediyorum
Van Dijk mı?Yazın bernardoyla van dijk ın geleceğini bilmeyen yok ki bunun için haber mi yapılır
10 yıldır getirmeye çalışıyorum başaramadımPerisic yaş 40 ama hâlâ sahada elinde bıçak olan Çaki gibi dolanıyor. Adam topu öne atıyor, savunmacı da önünde ama sol ayak bir şekilde topa değiyor ve orta oluyor. Çok esnek
Evet göktuğcumVan Dijk mı?
40 isterler gibi ama devre arasında satarlar mı bilememTahmini?
gouraiyi devre arası bize yedirmezler rdaş marsilyanın as topçusuGouri alınmalı
Stilini beğendim akar bizde
Iyi işte. Ona buna vereceğimize 24 yaşındaki adama verelim.40 isterler gibi ama devre arasında satarlar mı bilemem
O haber nereden çıktı?Evet göktuğcum
Duyum vardı ona binaen dedim iyi topçuymuşgouraiyi devre arası bize yedirmezler rdaş marsilyanın as topçusu
Geçen sene osimhen ile Avrupa ligini alabildirdik doğru kadro olsaydıAynen bu. Tamam Okan Hoca 3 defa şampiyon oldu ama neredeyse taraftarın yarısı ilk başarısızlıkta gitsin diyecek.
Bir durup düşünsünler. Şu anda hissettiğim juvenin olmadığı, diğerlerinin - puanla başlayıp şampiyon olan Inter gibi.
En büyük sınavı bu seneydi ama onda da kurduğu kadro ile sıvadı. Hâlâ bu kadro ile nasıl sezona başladı onun şaşkınlığı var.
Hem geçen sene hem bu sene Avrupa'da başarı için her şey önümüze serilmişti.
Gerçekten özellikle geçen sezon büyük fırsat teptik.
Hem ertan hem bct yazıyor gouiriyigouraiyi devre arası bize yedirmezler rdaş marsilyanın as topçusu