Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Ömer bayram röportajındanO haber nereden çıktı?
Çok belli bize geleceği röpten bağımsız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer bayram röportajındanO haber nereden çıktı?
Boyle adamlar lazim iste.Galatasaray, Porto'nun Arjantinli orta saha Alan Varela için 28+4 milyon Euro'luk teklifte bulundu. (@TransfersPT)
ilgimiz vardır muhakkakta bizimkilerin çapının yeteceği bir iş değil devre arası ya marsilya çok sağlam kazıklar ya da vermez gibime geliyorHem ertan hem bct yazıyor gouiriyi
Sonunda büyücü falcidan yine beddus ve acsyip küfür yiyecek fbliler. En son meral manyak manysk küfürler etmisti .dBu can aydogmus kuşu en son Galatasaraylıyım falan diye yalak bi twit atmış.kendisi bjkli diye bilyorum.hatta bunu söylemişti.bu topa etkileşim vermeyin
Kaynağı @TransferMucidi diye saçma bir hesapGalatasaray, Porto'nun Arjantinli orta saha Alan Varela için 28+4 milyon Euro'luk teklifte bulundu. (@TransfersPT)
Kaynak transfer mucidi![]()
Okan hocam yedekte durursa trip atabilme potansiyeli var diye camarayı vetolamış diye duydumBu drise camarayi ciddi istiyorum, her transfer 20m euro olmamasi lazim.
Mis gibi yedekte dursun, kupa maclari falan rahat oynar

Peki yıllık ücret konusunda üefanın koyduğu limiti aşmıyor mu bunlar.Bizde kadro dar diyoruz.Az alanda fazla.Bunlarda az alan neredeyse yok.Çoğunun yıllık ücetti çok yüksek.Adamlar ennesiri ve duran önüne santrafor arıyor bi de
1.5 ay Singo için istedikleri 30 milyon euroyu pazarlıklar sonucu 30 milyona aldık
Kış transferinin yaza kalması da olası
Şey mantıklı bizim orta sahamızda böyle basıp gidecek 1 tane bile oyuncu yok. Mesela sağ tarafta Sane bunu çok iyi yapıyor rakip bizim kalemize gelmeye çalışırken bir bakmışız Sane topu alıp rakip kaleye inmiş bileBu drise camarayi ciddi istiyorum, her transfer 20m euro olmamasi lazim.
Mis gibi yedekte dursun, kupa maclari falan rahat oynar