Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.584
- 30.507
- 1.988
Ben vecino yangınını özledim yalan yok ne geceydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakır4 tane yabancı hakkımız var yedekte kimse yok nasıl fit oluyorsunuz
Paso sakat gelmesinBu dani olmo düşer mi buralara
İlla griezman almak zorunda miyiz
fiyat, kalite, yaş üclemi uymasi lazim 30 sıkmak icinRuiz gibi a+ bir topçuyu kaça almayı düşünüyorsun?
Bütün büyük takımların başına gelen sıradan bir durumOsimhen transferi hemen herkesin bilinçaltında referans noktası haline gelmiş gibi görünüyor maalesef. O bonservis bedeli ve yüksek maaş külfetinin altına girildi çünkü Osimhen idi, denenmiş, tutmuş, sampiyonlukta başrol oyuncusu olmuştu. Bu yapıldı diye 30-40 milyon bonservislerin, 8-10 milyon maaşların havada uçuşması gerekmiyor. Bonservis karı elde edilecek profillere gitmiyoruz, ligin ratingi itibariyle yarışmacı takım için zor iş zaten. Singo transferine de içim atmamıştı. Bu döngünün sürdürülemeyeceği çok açık. Mevcut kadro,, maaşlarla birlikte ille 70-80-100 milyonluk adamlara gerçekten ihtiyaç duuyor mu yani? İşimizi görecek birer 6 ve kanat, kalan kontejana potansiyelli birkaç genç, bitti gitti. Futbolu eskisi kadar takip ediyor olsam, bir çırpıda 5-10 adam sayardım bu mevkiler için, tek haneli rakamlara alinabilecek.
Yönetim, TD, medya, taraftar...Hepsi birbirine müstehak ve korkarım orta-uzun vadede bu yolun sonu iyi bir yerlere çıkmayacak....
Bu iş bitmiş. H.O
Bu iş bitmiş. H.O
Usta 3 senedir göreceğiz diyorsun 3 senedir şp oluyoruz. Ne göreceğiz daha? Kupa üstüne kupa alıyoruz. Çaresizlikten orta açıyor diyorsun da, duran top gol istatistiğinde fark koymuştuk. Anlayacağın yine şp olacağız bu sene. Haklı çıkmak gibi derdim yok sezon sonu görüyoruz.Takımın başında kim var oyuncuları kim seçiyor?Burada ne eleştirisi var tam olarak?Kendi oyununa uymayacak oyuncular olduğunu düşünüyorum.Bizde performans gösterenlerin çoğu hızlı+ bireysel performans gösteren oyuncular.Taktiğe dayalı oyuncuları oynatamaz oynatamıyor.Set oyunun yok senin.Olmadığı için 15+orta açtığın maçlara bak hep çaresizlikten yapılan denemeleri.Haklı çıkmak gibi derdim yok maçlarda görüyoruz.