Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta 3 senedir göreceğiz diyorsun 3 senedir şp oluyoruz. Ne göreceğiz daha? Kupa üstüne kupa alıyoruz. Çaresizlikten orta açıyor diyorsun da, duran top gol istatistiğinde fark koymuştuk. Anlayacağın yine şp olacağız bu sene. Haklı çıkmak gibi derdim yok sezon sonu görüyoruz.
images (1) (1).webp

Samsunun istediği capita 2 milyon istiyorlarmış. 23 yaşında çevik bu heriften zarar etme şansın yok bildiğin.
Az kafası çalışan yönetici gider alır gelir sonra da en kötü lig içine kiralardı. Formanı giymeden 6 ayda 2 katı kar bırakır giderdi. Ahh ahh zeka yoksunluğu çekiyoruz ve bu durum beni sinir ediyor.

Gabriel sara satılmamalıdır geçen sezon aynını Zaniolo için de dedim sara satılmamalı takımda kakmalı yaşı görece genç potansiyeli oyuncuları tutacaksın bazı oyuncular geç olgunlaşır

Samiyen haber: "Galatasaray, yatırım amaçlı gelecek vaadeden genç oyuncular transfer ederek kiralamayı planlıyor. Planlama doğrultusunda görüşmeler başladı."
Sanki kadro çok yeterli de bir de oyuncu alıp kiralayacağız 😄Yapma demiyorum hobi olarak yine yap

Bu Pedullah denilen herif güvenilirmiydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt