Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrian ruiz hamlesi osimhen hamlesi ile eşdeğerdir. Adam son sl şampiyonunun topçusu son avrupa şampiyonu ülkenin banko topçusu bu adama hayır denmez.maestro alalım camara alalım ama ruize hayır demek akıl tutulmasıdır

Kanatlarda yedek yok silahi yok bu takımın ikinci yarı oyuna girip bindirecek. Çok zor olmamalı yaa bi tane 22-23 yaşında sprinter kanat bulup yedekte silah olarak tutmak. İkinci yarı oyun değiştirsin diye ahmed kutucu giriyor oyuna.
Ayrıca sol stoper, Merkez orta sahaya adam yiyen topçu ve 3. Forvet için gezici ayakları iyi forvet lazım.

Allah aşkına defansın soluna Vince Osuji'yi alalım. Nasıl kıvrak nasıl seri çıkıyor defanstan. Kim min jea'ya benziyor oyun stili. Şu anda Club Bruge'de oynuyor ve 20 yaşında Nijeryali. Bunu Bunu Bunu Bunu alın bunu

Kafes dövüşü yapın. Veli seni harcar bende senden kurtulurum
Onun baltası varsa bizim de balta gibi yumruğumuz var evellalah.

1767943350890.gif

Bizim taraftarın da çok fena biyerleri kalktı Ruiz beğenilmiyor şaka gibi şu adamı fener almış olsa öve öve bitiremezler orası da ayrı tabi

Allah aşkına defansın soluna Vince Osuji'yi alalım. Nasıl kıvrak nasıl seri çıkıyor defanstan. Kim min jea'ya benziyor oyun stili. Şu anda Club Bruge'de oynuyor ve 20 yaşında Nijeryali. Bunu Bunu Bunu Bunu alın bunu

Stoper almiyoruz bu donem, sezon sonu icin sol stopere artik Guney Amerikali ya da Avrupali stoper alinmasi daha dogru olacak.

ben yönetimden transfer beklemiyorum. umarım son dk transferleri yapmazlar gene. o nedenle benim fazla bir beklentim yok.

Ruiz kolpasını kim attı?

Taraftari oyalama ismini bırakıp gerçekten transfer mi yapsalar acaba

Fransadan hala haber çıkmadı sami yen haber yönetimin tetikciligini yaparak büyük patladı bu arada umarım ağlatarak kaçırirlar bunu twitterdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt